tdfn-ro-un-reboot-matrix

Se Lucrează La Un Nou Film THE MATRIX Fără Frații Wachowski Sau Keanu Reeves

Se Lucrează La Un Nou Film THE MATRIX Fără Frații Wachowski Sau Keanu Reeves în timp ce Warner Bros., a pus ochii pe actorul Michael B. Jordan pentru rolul principal.

Warner Bros. pregăteşte în prezent o repornire a unuia dintre cele mai mari filme de acțiune realizate vreodată: The Matrix. THR raportează că studioul se află în stadii incipiente de dezvoltare a unei reporniri a revoluţionarei producţii de acţiune din 1999. Studioul se află în discuţii avansate cu scenaristul Zak Penn, care va concepe un scenariu pe măsură ce se lucrează la dezvoltarea filmului. Se pare că cei de la Warner Bros., au pus deja ochii pe starul Michael B. Jordan, ca un potențial actor ce ar putea lua în piept rolul principal al francizei.
Raportul nu pomeneşte incă nimic despre implicarea fraților Wachowski, regizorii filmului original. Surorile Lana și Lily Wachowski, au scris și au regizat primul film Matrix și stimulaţi de succesul comercial al producţiei din 1999, ei au primit sprijin de la Warner Bros. pentru a scrie și regiza încă două continuări pline de ambiție.
Matrix Reloaded şi Matrix Revolution, nu au fost la fel de bine primite de public sau de critici. Cei de la THR, constată că studioul, ar dori să obţină de la fraţii Wachowski, cel puţin binecuvântarea lor. Cei doi fraţii, care nu au avut succesul scontat cu cea mai recentă epopee spaţială a lor, Jupiter Ascending, se concentrează în prezent pe realizarea serialului Netflix intitulat, Sense8. Un element cheie potențial, este aruncat în această ecuație: Producătorul Joel Silver, care a ajutat la realizarea trilogiei originale. Din câte se pare Joel Silver și cei doi Wachowski, au aparent „o relație tensionată”, și în timp ce producătorul Joel Silver, ar vrea să fie implicat în această repornire, studioul vede binecuvântarea fraților Wachowski ca fiind mai importante pentru fani, decât implicarea producătorului francizei originale.

În timp ce ideea este de a reporni franciza pentru marele ecran, cei de la THR constată că o idee timpurie de a transforma conceptul Matrix într-un serial de televiziune a fost în discuţii în ultimele luni. Mai mult, studioul observă cum cei de la Marvel și Lucasfilm, şi-au dezvoltat universuri comune, ca un potențial model pentru extinderea francizei Matrix, cu un tânăr Morpheus în centrul atenţiei. În primul rând studioul trebuie să scornească o poveste cu valoare specifică francizei și chiar acum, totul pare să depindă de scenaristul Zak Penn. El a scris scenariile pentru Ready Player One, viitorul SF al regizorul Steven Spielberg şi a co-scris scenariul pentru X-Men: The Last Stand, The Incredible Hulk, și a contribuit la primul scenariu pentru The Avengers.
Zvonurile au apărut în urmă cu câțiva ani că cei doi Wachowski, vor să creeze o nouă trilogie de filme Matrix, dar aceste zvonuri, nu s-au materializat. La acea vreme, nu multă lume a fost de acord cu revizitarea acestei francize iconice, mai ales că conține încă unele dintre cele mai originale scene de acțiune puse vreodată pe peliculă. Astfel încât perspectiva unui restart total, ar fi o idee probabil strălucită, în cazul în care cei doi Wachowski, ar fi consultanţi, sau ar fi lăsaţi să lucreze cu propriul material original. The Matrix, a fost atât de adânc înrădăcinat în filozofie, anime și în genul SF, încât un film doar de dragul de a fi un film plin de efecte speciale, ar fi inutil. Oricine va prelua cârma unui nou film Matrix, trebuie să înţeleagă motivele complexe din spatele conceptului francizei, decât pur și simplu să refacă un film de acțiune rece. În cele din urmă, revitalizările sunt ceea ce se face momentan la Hollywood. atunci când există o maşinărie de făcut bani, puteți fi siguri că o proprietate de succes din trecut, nu va rămâne inertă pentru mult timp.

În cele din urmă, toate filmele tale preferate vor fi refăcute, astfel încât putem spera este că oricine preia materialul original, are o nouă perspectivă, o înțelegere profundă a originalului, și talentul de a realiza acest lucru. Vă vom ţine la curent cu dezvoltarea noului film The Matrix.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.