TDFN_RO_Tom_Cruise_in_Mission_Impossible_6_2018

TOM CRUISE S-a Pregătit Un An Întreg Pentru O Cascadorie Din MISIUNE IMPOSIBILĂ 6

TOM CRUISE S-a Pregătit Un An Întreg Pentru O Cascadorie Din MISIUNE IMPOSIBILĂ 6, filmul ce va aduce o nouă provocare pentru actor şi multe cascadorii incredibile.

Filmele Mission: Impossible, nu au nevoie de prezentare. Şi nici nu au nevoie de prea multe personaje create în întregime prin captarea mișcării sau create pe calculator. Franciza deţine deja un premiul onorific pentru cele mai bune cascadorii ale tuturor timpurilor. Desigur, în cazul de faţă, efectul special al francizei se numește Tom Cruise. Un actor ce parcă nu îmbătrâneşte, este foarte competitiv, nu are teamă și aparent, un om ce pare construit într-un laborator de cercetare pentru a rezista la cascadorii pentru care alţi actori apelează la dubluri. Tom Cruise, a avansat în periculozitate cu fiecare film Misiune: Imposibilă şi a găsit noi modalități interesante de a-și risca viața. Probabil el va muri într-o zi pe platoul de filmare la vârsta de 101 ani.

Oricum, Mission: Impossible 6, va avea aparent un tur de forță atât de extrem, încât Tom Cruise s-a antrenat pentru a realiza cascadoriile dintr-o scenă de acţiune, aproximativ un an de zile. Cei de la site-ul Collider, au vorbit cu CEO-ul companiei Skydance Media și cu producătorul francizei Misiune: Imposibilă, David Ellison, care a explicat că al șaselea film din serie, va avea nişte secvenţe de top şi cascadorii nemaivăzute în filmele anterioare:
-„Suntem încântați. Regizorul Christopher McQuarrie, este din nou la cârma filmului pe care l-a scris și l-a regizat după Rogue Nation. Suntem foarte încântaţi de personajul pe care îl va interpreta Henry Cavill. Și voi spune că după cascadoria lui Tom de pe Burj Khalifa, ne-am gândit că va fi imposibil să mai găsim ceva la fel. Dar, iată că Tom a făcut cascadoria de pe aripa avionului A380. Ce va face Tom în acest film, cred că va ceva ce ne va lăsa mască. Este absolut de necrezut că s-a pregătit pentru asta aproape un ande zile. Acesta va fi cel mai impresionant și incredibil lucru pe care l-a făcut vreodată Tom Cruise într-un film.”

Este prea devreme să anticipăm ceea ce Tom Cruise are planificat pentru Misiune: Imposibilă 6. Noi știm doar că Misiune: Imposibilă 6, va fi regizat de acelaşi Christopher McQuarrie și că Superman însuși, Henry Cavill, va juca un rol important în film. Filmările pentru Misiune Imposibilă 6, au începe pe 10 Aprilie, iar echipa de producţie s-a împărţit între Pariş, Londra și Noua Zeelandă.
Între timp, putem vedea clipurile cu secvențele fantasticelor cascadorii ale lui Tom Cruise.
Secvența de pe Burj Khalifa din Ghost Protocol, este pe bună dreptate celebră şi arată fantastic chiar şi după șase ani.
Misiune: Imposibilă 6, va ajunge în cinematografe pe 27 Iulie, 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.