TDFN_RO_Guardians_Of_The_Galaxy_Vol_2_Trailer_Nou

Trailerul Complet GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2 Dezvăluie Cadre Noi Şi Multă Acţiune

Trailerul Complet GUARDIANS OF THE GALAXY VOL.2 Dezvăluie Cadre Noi Şi Multă Acţiune, primele imagini cu Kurt Russell, şi mult umor de calitate.

Un nou trailer pentru continuarea Gardienii Galaxiei Volumul 2, filmul anticipat al regizorului James Gunn, a ajuns online. Unul din cele mai aşteptate blockbustere de anul acesta, ne prezintă un nou trailer fantastic, cu scene nemaivăzute până acum, dar şi cadre noi cu micul Groot și personajul interpretat de Kurt Russell. În această vară, Marvel, va lansă cu siguranţă un nou hit, iar noul trailer dezvăluie câteva surprize din film. Personajul interpretat de Kurt Russell, adică însuşi tatăl lui Peter Quill, Ego, dar şi alte cadre fantastice din aventurile Gardienilor.

Guardians Of The Galaxy Vol 2: Baby Groot (Vin Diesel)
Noul trailer ne mai arată şi câteva imagini cu Nebula (Karen Gillan), ce se pare că devine un nou membru al familiei și arată câteva cadre de drăgălăşenie cu Baby Groot. În cazul în care entuziasmul pentru acest film nu a era suficient de mare, acest trailer nou complet, pe lângă faptul că are cu o doză suplimentară de splendoare vizuală, este plin de umor şi replici tăioase, umor ce a făcut ca primul film să devină un succes.

Gardienii Galaxiei Volumul 2
Setat pe pe fondul muzical din colecţia „Awesome Mixtape #2”, Gardienii Galaxiei Volumul 2, continuă aventurile echipei, în timp ce aceştia traversează galaxii întregi pentru a ajunge până la marginea cosmosului. Gardienii, trebuie să lupte pentru a-şi menține familia nou găsită, în timp ce ei descoperă misterele adevăratei descendențe a lui Peter Quill. Dușmani vechi devin noi aliați și personaje mult iubite din benzile desenate clasice, vor veni în ajutorul eroilor noștri în timp ce Universul Cinematografic Marvel, continuă să se extindă.

Yondu (Michael Rooker), Star-Lord (Chris Pratt), Gamora (Zoe Saldana), Drax (Dave Bautista), Rocket (Bradley Cooper) și Baby Groot (Vin Diesel), se vor întoarce alături de Elizabeth Dębicki, Pom Klementieff, Kurt Russell, și Glenn Close, în Guardians Of The Galaxy Vol. 2, pe data de 5 Mai, când filmul va ajunge în cinematografe.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.