Vezi 5 Minute Din Filmul Ghost In The Shell

Vezi Primele 5 Minute De Acţiune SF Din Filmul GHOST IN THE SHELL Cu Scarlett Johansson

Vezi Primele 5 Minute De Acţiune SF Din Filmul GHOST IN THE SHELL Cu Scarlett Johansson în rolul unui cyborg ce conduce o echipă specială de antiterorism într-un oraş foarte futurist.

Regizorul Rupert Sanders, pare să îşi traseze o nouă sarcină cu un ton înclinat spre acţiune SF, în al doilea film al său.  Cel puţin aşa ne arată primele cinci minute ale filmului pe care le veţi vedea mai jos. Ecranizarea realizată după celebra serie manga a autorului Masamune Shirow, este unul dintre cele mai spectaculoase filme ale acestei primăveri, o productie SF ce a beneficiat de un buget gigant ce a fost investit în totalitate în efectele speciale şi în aspectul stilizat al acestei aventuri dintr-un viitor apropiat.
Sunt lucruri bune în acest mic preview, atât de bune încât ne este greu să știm cu ce să începem. Totul este în viteză, de la efectele speciale bine făcute, până la viziunea sumbră a viitorului, de la orașul tehnologic fantastic din fundal, până la muzica inspirată, care te ajută să intri în atmosfera filmului . Se pare că o mulțime de imagini care le-am văzut în trailerele anterioare ale filmului, fac parte exclusiv din această scenă de început a filmului în care Scarlett Johansson (Maiorul Kusanagi), caută un robot gheișă.

Una dintre cele mai populare și versatile vedete de cinema de astăzi, Scarlett Johansson, joacă rolul unui cyborg, o fostă fiinţă umană ce a avut un accident teribil, ce este șefa unei echipe speciale de la Poliția Tokyo, un oraş foarte futurist. Ea începe să afle adevărul despre trecutul ei, în timp ce începe să îşi pună întrebări despre propria existenţă duală, mai ales despre existenţa sufletului şi despre pierderea sentimentelor umane.
Regizorul Rupert Sanders (Snow White And The Huntsman), știe cu siguranță cum trebuie să creeze o imagine atrăgătoare. Munca sa comercială impresionantă și de multe ori atmosferică, este plină de imagini şi cadre memorabile. În primele cinci minute ale filmului Ghost In The Shell, el stabilește un ton serios stilizat pentru film. Desigur, regizorul primeşte o mână de ajutor de la compozitorii Lorne Balfe și Clint Mansell, a cărui muzică ne oferă o adevărată propulsie în deschiderea filmului ce are un design de producție elegant şi imagini vibrante, ce amintesc de producţiile anime.

În acest film de acţiune SF, mai joacă Juliette Binoche, Michael Pitt, Johan Philip Asbæk, și Takeshi Kitano.
Adaptarea SF, Ghost In The Shell, va fi lansată în cinematografe pe 31 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.