http://www.rtjsjg.com/data/out/2/4865924-waves-crashing-desktop-wallpapers.jpg

DOLPH LUNDGREN Va Juca Rolul Unui Personaj Negativ În Filmul AQUAMAN

DOLPH LUNDGREN Va Juca Rolul Unui Personaj Negativ În Filmul AQUAMAN un rival ce îl vrea mort pe super eroul Atlantian.

Regizorul James Wan, a recrutat un nou star de acțiune pentru distribuția noului său film din Universului Extins al celor de la DC, Aquaman. Popularul star din Rocky IV și The Expendables, Dolph Lundgren, simbolul masculinității din anii 80, s-a alăturat distribuţiei filmului solo despre super eroul Atlantian, în rolul unui rege monarh acvatic, un rival de sânge pentru Aquaman. THR, spune că Dolph Lundgren, va juca rolul regelui Nereus din regatul acvatic Xebel, care pretinde că Mera este logodnica lui și care vrea să îl ucidă pe Aquaman.
Jason Momoa va juca rolul lui Aquaman în primul său film solo, alături de Amber Heard în rolul Mera, simpatia lui Aquaman și obiectul afecțiunii lui pentru regatul Xebel.

De asemenea, în distribuţia filmului Aquaman, îl vom mai vedea pe Willem Dafoe, în rolul consilierului ştiinţific regal pentru Aquaman, Nuidis Vulko, care va apărea pentru prima dată în filmul Justice League. Nicole Kidman s-a mai alăturat distribuţie filmului, în rolul mamei lui Aquaman și Temuera Morrison, în rolul tatălui lui Aquaman.
În colțul personajelor negative din Aquamen, îi avem deja pe Yahya Abdul-Mateen, în rolul iconicului duşman al lui Aquaman, Manta Black, alături de Patrick Wilson în rolul Orm Marius, cunoscut ca și Ocean Master, care este şi jumătate fratele lui Aquaman. Aceste două personaje negative fac parte din mitologia extinsă a lui Aquaman şi totuşi, iată că regizorul James Wan, adaugă un al treilea personaj negativ: Pe Doph Lundgren în rolul Nereus.

Jason Momoa este Aquaman
Aquaman, îşi va începe producția în luna Mai, fiind gata să se lanseze în cinematografe pe 21 Decembrie, 2018.
Totuşi, personajul interpretat de Jason Momoa, face valuri atunci când îşi va face debutul pe marele ecran în Justice League: pe 17 Noiembrie anul acesta.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.