The_Hitmans_Bodyguard_Ryan_Reynolds_Samuel_Jackson_Trailer_

În Noul Trailer THE HITMAN’S BODYGUARD, Ryan Reynolds Îl Protejează Pe Samuel L. Jackson

În Noul Trailer THE HITMAN’S BODYGUARD, Ryan Reynolds Îl Protejează Pe Samuel L. Jackson într-un mod amuzant şi cu un limbaj adecvat.

Toată lumea are nevoie de un bodyguard, chiar şi Samuel L. Jackson.
Filmul din 1988 Midnight Run, a adus asocierea aparent aleatorie a lui Robert De Niro și Charles Grodin, într-o producţie ce a rezultat a fi una dintre cele mai memorabile comedii de acțiune ale deceniului, mai ales că pe aceea vreme, majoritatea oamenilor nu puteau concepe faptul că de Niro ar putea face comedie. Chimia dintre cei doi actori s-a dovedit a fi neașteptat de magică. Noul film The Hitman’s Bodyguard, are o premisă similară şi unică cu Midnight Run: Asasinul Samuel L. Jackson este gata să depună mărturie la Curtea Internațională De Justiție, iar Ryan Reynolds, este bodyguardul care trebuie să-l ajute să ajungă acolo, în timp ce diverse persoane încearcă să-l lichideze. În noul trailer, Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson, ne tachinează cu bombe verbale şi cu un limbaj tipic, în timp ce efectiv bombe reale, cad peste tot în jurul lor. Personajul lui Ryan Reynolds, este un tip foarte bazat, un personaj care ar fi putut fi găsit foarte uşor într-un film cu James Bond.

The Hitman's Bodyguard: Ryan Reynolds şi Samuel L. Jackson
Devine foarte repede evident că noua lui slujbă îl va testa nu numai fizic, ci şi psihologic. Oarecum hilar, piesa „I Will Always Love You“ se aude în fundal de-a lungul trailerului, evocând oarecum amintiri din filmul cu Whitney Houston şi Kevin Costner, Bodyguard. Evident, acțiunea filmului, este în totalitate elementul principal aici, asta probabil din cauza regizorului Patrick Hughes, al cărui ultim film a fost: The Expendables 3. Desigur, Samuel L. Jackson, nu este străin de astfel de filme, practic, el construindu-şi cariera pe astfel de scene, iar după Deadpool, Ryan Reynolds, începe să-şi dezvolte propria reputație ca un tip care ştie cum să se mişte într-un cadru de acţiune. Elementul dinamic dintre cei doi, sentimentul de comedie retro și acțiunea din trailer, par să ne tachineze cu un film ce merită aşteptat.
Alături de Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson, în film mai joacă Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell şi Richard E. Grant.
Comedia de acţiune The Hitman’s Bodyguard, ajunge în cinematografe pe 18 August.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.