tdfn-ro-thor-3-ragnarok-primul-trailer-oficial

În Primul Trailer Pentru THOR: RAGNAROK, Zeul Tunetului Întâlneşte Un Inamic Pe Măsură

În Primul Trailer Pentru THOR: RAGNAROK, Zeul Tunetului Întâlneşte Un Inamic Pe Măsură şi se confruntă cu o veche cunoştinţă într-o arenă de luptă.

Taika Waititi, regizează cel de al treilea film din saga cinematică a Zeului naturii, al fulgerelor și al războiului, Thor. În timp ce filmele anterioare, au fost un fel de copil vitreg al Universului Cinematic ​​Marvel, toate semnele indică faptul că Thor: Ragnarok, ar putea fi unul dintre cele mai bune filme Marvel. Laureata cu Premiului Oscar, actriţa Cate Blanchett, joacă rolul personajului negativ HeLa, zeița Morții care a fost închisă timp de milenii, iar alături de ea, vine şi Jeff Goldblum, în rolul lui Grandmaster, unul dintre bătrânii Universului.
Numele celor doi actori, ar trebui să fie de ajuns pentru orice fan ce doreşte o confirmare că Thor 3, va fi mult mai diferit faţă de filmele anterioare. Chiar regizorul filmului Taika Waititi, promite să aducă mult umor și multă căldură în Universul Marvel, un lucru care nu ar părea chiar atât de ciudat pentru personajul Thor.  Şi din câte se pare, umorul nu lipseşte în primul trailer. Dar nici aventura şi acţiunea specifică. Iar confruntarea dintre Thor şi Hulk, este o încântare pentru fanii care aşteptau acest moment unic în Universul Marvel.

Thor: Ragnarok, pare a fi un amestec de aventură spațială și ceva acţiune fantastică, presarată cu mult umor spiritual marca Marvel.  Evident, lucrurile nu arată prea bine pentru Thor şi nici pentru Asgard. Thor este prins într-o capcană a morţii de către HeLa, în timp ce zeița Morții ne demonstrează că poate controla ciocanul Mjolnir.
Thor, este exilat într-o lume nouă şi ciudată, fiind capturat de către Valkyrie, alături de fabulosul extravagant Grandmaster, unde este forţat să concureze într-o arenă de luptă. Înfruntarea sa cu Hulk, o veche cunoştinţă, este se pare unul din momentele cruciale ale filmului. De asemenea, îl putem vedea şi pe fratele său vitreg, Loki, ce continuă să să provoace tot felul de pozne.
Desigur, acest trailer, ne demonstrează de ce Marvel, l-a angajat pe regizorul Taika Waititi, el fiind unul din cei mai amuzanţi cineaști care lucrează în ziua de astăzi și care aparent, știe cum să dezlănţuie magia pe marele ecran.
Distrugerea aparentă a Asgard-ului, ciocanul Mjolnir făcut bucăți şi nu în ultimul rând, HeLa, sunt lucruri ce ne încântă peste măsură în primul trailer al filmului. Sperăm că vom fi la fel de încântaţi şi de produsul final.

Poster Thor: Ragnarok (2017)
În Thor: Ragnarok, vor mai apărea şi Mark RuffaloTom HiddlestonTessa ThompsonAnthony Hopkins şi Idris Elba.
Thor: Ragnarok, va ajunge în cinematografe pe 3 Noiembrie.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.