tdfn_ro_all_eyez_on_me_tupac_biopic

Noul Trailer ALL EYEZ ON ME Prezintă Povestea Nespusă A Lui Tupac Shakur

Noul Trailer ALL EYEZ ON ME Prezintă Povestea Nespusă A Lui Tupac Shakur din copilărie până la misterioasa lui dispariţie din 1996.

Mult aşteptatul film biografic, ce a stat mulți ani în stadiul de dezvoltare, ne va apropia cumva de viața influentului rapper Tupac Shakur. Iar judecând după acest nou trailer, filmul regizat de Benny Boom, va avea un fir narativ standard, în timp ce ne va prezenta viaţa lui Tupac, de pe vremea când era un copil, până la drumul său complicat ce a dus la moartea sa în 1996. În timp ce nu credem că cineva se aștepta la o asemenea abordare, suntem foarte curioşi să vedem modul în care filmul regizat de Benny Boom, se vă apropie de viața haotică a lui Shakur. Mai ales că moartea sa, a fost întotdeauna înconjurată de mister. În timp multă lume este familiarizată cu muzica lui, nu suntem siguri că toată lumea ştie detaliile carierei sale.

Unele filme despre rapperi, s-au luptat să supravieţuiască la boxoffice, cum ar fi Notorious din 2009, care a fost aproximativ despre rapperul Biggie, a avut încasări doar de 44 de milioane $ la nivel mondial. Dar, există şi producţii de succes, cum ar fi filmul din 2015 despre NWA, Straight Outta Compton, a fost un hit masiv, marcând 201 milioane de dolari la nivel mondial și o nominalizare la Oscar, pentru cel mai bun scenariu original. Există cu siguranță un public pentru acest gen de filme, public ce vrea să știe despre aceste influente figuri din industria muzicală şi va fi interesant să vedem dacă All Eyez On Me, poate cuceri acest public.
All Eyez On Me, spune povestea adevărată şi nespusă a rapperului prolific, actor, poet și activist Tupac Shakur. Povestea lui din primele sale zile petrecute în New York, până la evoluția sa într-una din cele mai recunoscute și influente voci din lume, înainte de moartea sa prematură la vârsta de 25 de ani. Talentul lui Shakur, versurile puternice și revoluționare, l-au propulsat în a deveni un simbol cultural al cărui moștenire continuă să crească mult timp după trecerea lui în nefiinţă.

All Eyez On Me Poster
Filmul biografic despre Tupac, ajunge în cinematografe pe 16 Iunie și are în distribuţie actori că Kat Graham, Lauren Cohan, Hill Harper, Jamal Woolard, Danai Gurira şi Demetrius Shipp Jr. în rolul lui Tupac Shakur.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.