TDFN_RO_Tom_Cruise_Henry_Cavill_in_Mission_Impossible_6_2018

Prima Imagine De Pe Platourile De Filmare MISIUNE IMPOSIBILĂ 6 Cu TOM CRUISE Şi HENRY CAVILL

Prima Imagine De Pe Platourile De Filmare MISIUNE IMPOSIBILĂ 6 Cu TOM CRUISE Şi HENRY CAVILL alături de regizorul Christopher McQuarrie.

În prezent, filmările pentru Misiune: Imposibilă 6, sunt în plină desfăşurare. Având data de lansare stabilită pentru 27 Iulie 2018, filmul regizorului Christopher McQuarrie, își propune să sară peste standardele filmelor anterioare, şi chiar să depășească toate cascadoriile şi cadrele fantastice de acţiune realizate anterior. Tom Cruise, se confruntă în mod cert cu o nou provocare și îl va aduce pe Henry Cavill, alături de el. Având în vedere aceste lucruri, cu siguranţă Misiune Imposibilă 6, va fi o plimbare sălbatică. Regizorul Christopher McQuarrie, alături de Tom Cruise şi noul venit în franciză Henry Cavill, ne tachinează atât cu o locaţie din Paris, cât şi cu o pregătire pentru o secvenţă de acţiune înainte de a fi fost prezentată în presa locală astăzi, o imagine ce are în fundal turnul Eiffel, strălucit luminat.

Regizorul Christopher McQuarrie, alături de Tom Cruise şi noul venit în franciză Henry Cavill
Pentru Misiune Imposibila 6, distribuţia filmului va vizita Parisul, Londra și Noua Zeelandă, iar echipa de producţie se pregătește să filmeze „cea mai impresionantă și incredibilă cascadorie pe care Tom Cruise a făcut-o într-un film”, după cum a declarat David Ellison, CEO-ul Skydance Media. Este o secvenţă de acţiune pe care Tom Cruise a pregătit-o mai mult de un an de zile şi este de aşteptat să fie chiar mai fantastică decât cea de pe Burj Khalifa, sau decât atârnarea de o uşă exterioară a unui avion A400M. Aşteptăm cu nerăbdare imagini de la filmările lui Mission: Impossible 6, mai ales că secvenţele cinematice fantastice ale lui Tom Cruise, se apropie de un final, deoarece actorul are deja 55 de ani.

Tom Cruise pe Burj Khalifa
În distribuţia filmului Mission: Impossible 6, revin Rebecca Ferguson, Simon Pegg, Simon Pegg, Sean Harris și Alec Baldwin.  Misiune: Imposibila 6, este programat să ajungă în cinematografele din jurul lumii pe 27 iulie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.