Primul Trailer Kingsman 2: The Golden Circle

Primul Trailer KINGSMAN 2: THE GOLDEN CIRCLE Dezvăluie Revenirea Lui Colin Firth

Primul Trailer KINGSMAN 2: THE GOLDEN CIRCLE Dezvăluie Revenirea Lui Colin Firth şi personajele omonime din agenţia secretă americană printre care Channing Tatum, Jeff Bridges sau Halle Berry.

Continuarea Kingsman: The Golden Circle, îl readuce pe Gary „Eggsy” (Taron Egerton), în rândul agenţilor Kingsman, alături de Merlin (Mark Strong).
De data asta, Eggsy, se va confrunta cu provocări noi atunci când sediul central Kingsman, este distrus. El află că va avea de luptat împotriva unei noi ameninţări globale, ce vine din partea unui mogul puternic numit Mac (Julianne Moore). Pentru a încerca să oprească planurile sale malefice, Eggsy, va trebui să se alăture organizaţiei americane Kingsmen, care se intitulează Statemen. Dispunând de personaje feroce interpretate de Channing Tatum în rolul agentului Tequila, un guru tehnician interpretat de Halle Berry pe nume Ginger, agentul Whisky interpretat de Pedro Pascal și conduşi de agentul Champagne interpretat de Jeff Bridges, cele două agenţii ultra-secret, trebuie să facă o cursă contra-cronometru atunci când lumea este ținută ostatică de terorista Mac.
Kingsman: The Secret Service, ne-a introdus în lumea secretă a agenţilor independenţi Kingsman, o agenție internațională de informații ce operează la cel mai înalt nivel de discreție, al cărei scop final este menținerea în siguranță a lumii. Iată că în continuarea The Golden Circle, eroii noștri se confruntă cu o nouă provocare. Toată lumea se lansează într-o nouă aventură ce testează puterea și inteligența agenților acestor două organizații secrete de elită, care îşi unesc puterile pentru a învinge un dușman comun nemilos.

Kingsman 2: The Golden Circle, este un film substanțial mai mare decât prima parte a francizei. Şi la fel ca multe alte adaptări ale romanelor grafice ale lui Mark Millar, există un sens constant că filmul încearcă să te șocheze, arătând o atitudine rebelă fără să îmbrățișeze complexitatea personajelor. Cu o continuare ce are o distribuţie plină de nume foarte cunoscute, regizorul Matthew Vaughn, ne dă speranța că această a doua rundă va da mai puțină vanitate și mai multe momente de distracție.
Iar primul trailer lansat astăzi, este cu adevărat un teaser care nu dezvăluie nimic din intriga filmului, dar, ne oferă câteva din surprizele filmului, toate marcate de melodia eternă a lui Frank Sinatra „My Way”.
Vedem distrugerea sediului Kingsman și niște cadre de acțiune foarte interesante, ce îl implică pe Channing Tatum și o scurtă, dar interesantă imagine cu revenirea lui Colin Firth.

Kingsman 2: The Golden Circle, mai are în distribuţie actori ca Julianne Moore, Mark Strong, Halle Berry, Sir Elton John și Jeff Bridges.
Continuarea regizorului Matthew Vaughn, ajunge în cinematografe pe 27 Septembrie.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.