TDFN__RO_Star_Wars_Rebels_Sezonul_4

Primul Trailer STAR WARS REBELS SEZONUL 4, Ultimele Aventuri Animate Ale Rebelilor

Primul Trailer STAR WARS REBELS SEZONUL 4, Ultimele Aventuri Animate Ale Rebelilor ce vor încheia cu succes serialul animat de la Lucasfilm.

Nu totul în universul Star Wars, este un film de succes live-action. Star Wars Rebels, cea mai recentă adaptare animată Lucasfilm, a devenit un hit incontestabil. Ca parte a evenimentului Star Wars Celebration, producătorul executiv Dave Filoni, a prezentat o incursiune în viitoarele aventuri ale rebelilor, cu un trailer pentru al patrulea sezon al serialului de succes. Ei bine, e oficial. În timpul acestui eveniment, creatorul serialului animat Star Wars Rebels, a confirmat că Sezonul 4 al seriei, va fi şi ultimul. Iar dacă ne gândim bine, acest lucru are sens. Cronologia serialului animat, începe să se apropie de perioada în care încep celelalte poveşti Star Wars, mai ales că totul in animatia Lucasfilm, începe să semene cu perioada din Rogue One: A Star Wars Story.
Iar dacă acest trailer nou vă place, el este o indicație că ultimul sezon Star Wars: Rebels, ar putea fi cel mai bun.Dar vestea că acesta este ultimul sezon, nu au fost singurele informații noi. Dave Filoni și distribuţia serialului animat, au dezvăluit o mulțime de informații despre Sezonul 4. Dave Filoni, a confirmat că Hera va fi promovată la rangul de „General“, înainte de începerea sezonului 4 și a refuzat să comenteze cu privire la revenirea lui Darth Vader în Sezonul 4. Dar, a oferit informaţia că Thrawn, va reveni și mai încrezător că niciodată. Ne putem aștepta cu siguranță la o apariţia a lui Ahsoka în sezonul viitor, în timp ce simpaticul Chopper, va rămâne la fel de fidel şi comic pentru a detensiona momentele mai intense din serial. Dave Filoni, spune că droidul morocănos, va avea un rol extins în sezonul final. Fanii Mandalorienilor, trebuie să fie încântaţi, fiindcă în Sezonul 4, câteva locații din lumea războinicilor, vor avea o importanță deosebită în acest ultim sezon, un sezon ce va fi plin de apariţii surpriză, inclusiv vocea lui Warwick Davis, în rolul Rukh, un asasin de elită și garda de corp a lui Thrawn.
Mon Mothma, revine din nou, împreună cu Saw Gerrera.

Să sperăm că ultimul sezon al serialului Star Wars Rebels, va avea premiera în această toamnă.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.