TDFN_RO_King_Arthur_Legend_Of_The_Sword_Trailer_Final

Trailerul Final KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD, Dezlănțuie Puterea Sabiei Excalibur

Trailerul Final KING ARTHUR: LEGEND OF THE SWORD, Dezlănțuie Puterea Sabiei Excalibur, în stilul inconfundabil al regizorului Guy Ritchie.

King Arthur: Legend Of The Sword, nu este la fel ca alte filme arthuriene.
Trailerul finală pentru adaptarea lui Guy Ritchie, ne tachinează cu o epopee extravagantă de fantezie, plină de efecte speciale, ce urmărește povestea eroului medieval, de pe vremea când era un nimeni, până la călătoria sa fantastică de încoronare ca rege şi mânuitor al sabiei Excalibur.
O curajoasă reinventarea a poveştii clasice a regelui Arthur, interpretat de Charlie Hunnam, care se trezeşte disputându-şi titlul împotriva unchiului său tiranic interpretat de Jude Law, care-i ucide pe tatăl și pe fratele său.

King Arthur: Legend Of The Sword - Charlie Hunnam
În King Arthur: Legend Of The Sword, nimic nu pare cum a fost în istorie, iar această nouă adaptare, ca și în cazul adaptări lui Sherlock Holmes, realizată de regizorul Guy Ritchie, totul este mult mai alert şi plin de acţiune.
Regele Arthur, este cel mai proeminent personaj al poveștii, de luptele de stradă, multă magie, un mamut uriaș și o grămadă de acţiune stilizată.
Punctul central al narațiunii ar fi aparent Arthur, care scoate sabia din piatră și îşi revendică locul de drept ca rege al poporului său, în timp ce se încaieră cu toată lumea.
Trailerul arăta bine, cu o cinematografie frumoasă şi bine lustruită ce ne arată chintesența viziuni lui Guy Ritchie, o nouă faţă modernă dată unui text istoric, cu o atitudine diferită în dialoguri, design, și acţiune.

Având un scenariu conceput de Joby Harold, Guy Ritchie și Lionel Wigram, filmul mai are în distribuţie actori ca Astrid Berges-Frisbey, Eric Bana, Djimon Hounsou, şi Aidan Gillen.
King Arthur: Legend Of The Sword, va ajunge în cinematografe pe 24 Martie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.