tdfn-ro-x_files_revine_inapoi_pe_micul_ecran-cu-inca-10-episoade

Serialul X-FILES Se Reîntoarce Din Nou Pe Micile Ecrane Cu Încă 10 Episoade

Serialul X-FILES Se Reîntoarce Din Nou Pe Micile Ecrane Cu Încă 10 Episoade pline de investigaţii şi mistere fantastice de rezolvat.

Este oficial! Fox Mulder și Dana Scully, se reîntorc cu investigațiile lor extraordinare și probabil cu niște răspunsuri solide la finalul năucitor al ultimului episod de anul trecut. Cei de la FOX au comandat o a doua tranșă de episoade eveniment, după ce au revigorat serialul cu cele 6 episoade difuzate anul trecut.
Noua serie de 10 episoade, va fi din nou produsă de creatorul Chris Carter şi va avea în centrul atenţiei aceleași vedete: David Duchovny și Gillian Anderson, revenind în rolurile lor ca reprezentanți ai FBI, Mulder și Scully.
Vor reveni caracterele iconice, alte povestiri bogate şi probabil câteva răspunsuri la ultimele enigme ale Dosarelor X. Iată câteva dintre motivele pentru care X-FILES, a avut un impact atât de profund asupra a milioane de fani din întreaga lume, a declarat preşedintele Fox Broadcasting Company David Madden într-o declarație.

Gillian Anderson şi David Duchovny în episodul "Home Again" THE X-FILES (2016). Joel McHale, Gillian Anderson şi David Duchovny în The X-Files (2017)
Creativitatea lui Chris Carter şi munca glorioasă a lui David și a lui Gillian, continuă să propulseze acest fenomen al culturii pop și nu putem aștepta să vedem ce mistere noi vor dezlega Mulder și Scully, în acest nou capitol al Dosarelor X.
Noile episoade X-Files , sunt programate să-şi înceapă producţia în această vară, cu scopul de a debuta la finalul anului 2017 sau la începutul lui 2018. Seria sci-fi de lungă durată, a revenit pe ecrane în 2016 la o audiență de aproape 16 milioane de telespectatori, pentru a deveni cel de-al doilea serial popular al anului trecut. Din punct de vedere al criticilor, episoadele lansate anul trecut, nu au fost un succes răsunător. Dar, datorită unor episoade ce au avut mistere legate de extratereştri, serialul eveniment de anul trecut, a fost un succes în faţa fanilor.

Un lucru e sigur, chiar dacă evenimentul inițial a fost dezamăgitor pentru unii, a fost o plăcere să-i revedem pe Gillian Anderson și David Duchovny, investigând evenimente ciudate, totul culminând cu episodul final, care a fost o nebunie totală.
Voi ce ziceţi ? Sunteţi încântaţi să vedeţi încă 10 episoade din Dosarele-X ?
Puteţi să ne spuneţi părerea voastră în comentarii.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.