tdfn_ro_shrek_5

Animaţia SHREK 5 Va Lansa Un Nou Set De Filme Şi Alte Aventuri

Animaţia SHREK 5 Va Lansa Un Nou Set De Filme Şi Alte Aventuri, iar dacă este posibil, chiar o altă franciză în acelaşi univers.

Ultima dată când l-am văzut pe căpcăunul verde a fost în animaţia Shrek Forever After, cunoscut ca şi capitolul final al seriei la acea vreme. Dar, devreme ce Dreamworks nu îl poate lăsa pe Shrek să trăiască liniştit până la adânci bătrâneți, dar mai ales din prisma noilor succese recent revigorate francize de mult apuse, studioul este încă în procesul de a reporni franciza de încredere Shrek. Se pare că animaţia Shrek 5, va fi o reinventare şi va aduce cu sine alte aventuri, cu totul diferite. Primul film Shrek, care a fost lansat undeva prin 2001, a avut parte de trei continuări. Ultimul film cu Shrek, a ajuns în cinematografe prin 2010.
Dar, se pare că la șapte ani după ce seria de filme se presupune că s-a încheiat, DreamWorks Animation este deja gata să-i dea o nouă poveste. Scenaristul Michael McCullers, ne spune ce se pregăteşte pentru Shrek, odată cu achiziţionarea companiei DreamWorks de către Universal. De la Shrek Forever After, studiourile Dreamworks au trecut în ograda NBC Universal, după o tranzacţie de aproape 4 miliarde de dolari, iar noi proprietari ai francizei, au subliniat că au planuri măreţe pentru Shrek.

Mike Myers şi Eddie MurphyDespre o relansare a universului animat din Shrek s-a tot vorbit. Într-un interviu acordat celor de la The Hollywood Reporter, scenaristul Michael McCullers, cel care a lucrat şi la povestea lui Shrek 5, a cărui lansare a fost planificată pentru 2019, a menționat că cei de la Universal au de gând să lanseze şi alte producţii inspirate de populară franciză.

-„Am terminat scenariul la noul film Shrek şi îmi place foarte mult. Am investit mult în acest proiect. Era absolut necesar că seria să se reinventeze. S-au făcut patru filme şi s-au întâmplat foarte multe lucruri, iar personajele sunt foarte iubite însă la un moment dat, trebuie să te gândești la o altă abordare”, a explicat scenaristul.

Deocamdată, McCullers nu a dezvăluit nimic din noua poveste şi nici în ce direcție s-au gândit cei de la Universal să ducă franciza. Sunt așteptați însă să revină la rolurile lor, actorii Mike Myers, Cameron Diaz şi Eddie Murphy.
Momentan, scenaristul Michael McCullers, este în procesul de creaţie a scenariului pentru Hotel Transylvania 3.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.