Universal Lucrează La Un Spinoff FAST & FURIOUS cu Dwayne Johnson, Jason Statham Şi Charlize Theron

Universal Lucrează La Un Spinoff FAST & FURIOUS cu Dwayne Johnson, Jason Statham Şi Charlize Theron

Universal Lucrează La Un Spinoff FAST & FURIOUS cu Dwayne Johnson, Jason Statham Şi Charlize Theron în rolurile principale dintr-o nouă aventură în viteză.

Poate că franciza Fast & Furious va ajunge la o concluzie atunci când filmul cu numărul 10 va ajunge în cinematografe, dar posibilitățile pentru alte personaje încep doar să fie ce în ce mai plauzibile. Indiciul incontestabil pentru acest lucru, a fost chimia dintre Luke Hobbs (Dwayne Johnson) şi Deckard Shaw (Jason Statham) din The Fate Of The Furious (Furious 8). Iar acum, cei de la Deadline, susţin că cei de la Universal Pictures, lucrează deja la un film spinoff care se va concentra pe aceste două personaje, alături de personajul negativ interpretat de Charlize Theron. Chris Morgan, cel care a scris scenariul filmelor Fast & Furious de la Tokyo Drift încoace, va scrie scenariul pentru acest spinoff fără titlu și ideea este ca Luke Hobbs să creeze „o alianță improbabilă” cu Shaw, pentru a reuşi să o doboare pe Cipher (Charlize Theron).
Din câte se pare, cei de la Universal ar putea să avanseze cu acest film chiar înainte de Fast & Furious 9. Chris Morgan este arhitectul acestei francize și a spus că Fast And Furious 8, a început o poveste pentru o nouă trilogie ce se va încheia cu Fast & Furious 10, sugerând că Cipher, personajului lui Charlize Theron ar putea fi o mare parte a acestei ultime aventuri. Chirs Morgan, a răspuns recent fanilor care îl acuzau că Deckard Shaw (Jason Statham), a fost întâmpinat în familia Fast And Furious, puţin cam prea uşor şi prea repede după uciderea lui Han, el spunând că există mai multe lucruri pe care le vom descoperi în filmele viitoare în care vor juca Jason Statham.

Nu este clar cum acest lucru va afecta principala franciză Fast & Furious, care rămâne un monstru la boxoffice. Fast And Furious 8, a câștigat cel mai mare premiu mondial la boxoffice din istorie, cu peste 500 de milioane de dolari în primul său weekend, dar pe măsură ce audiența de toate vârstele încă se îngrămădeşte la aceste filme, franciza, arată semne de îmbătrânire.
Şi totuşi, după ce personajul lui Dwayne Johnson, a fost introdus în Fast Five, franciza a avut încasări fabuloase la boxoffice. Încă de pe aceea vreme, studioul a început să discute despre un potențial spinoff pentru personajul lui Dwayne Johnson. Programul actorului este extraordinar de plin şi se pare că nu a avut timp pentru un nou film. Dar acuma că Dwayne Johnson a rămas un membru cheie al echipei din Fast & Furious şi în acest mix au fost adăugaţi Jason Statham şi Charlize Theron, suntem siguri că lucrurile se vor mişca mult mai repede. Această idee spinoff este o soluție pentru a-i menține pe cei trai actori implicaţi în viitoarele producţii ce ar avea legătură cu franciza Fast And Furious.
În fond, Vin Diesel îşi va continua aventurile în franciza care l-a ajutat să-și lanseze cariera, iar Dawyne Johnson și Jason Statham, ajung să strălucească în propria lor serie spinoff, alături de o actriţă câştigătoare de Oscar, Charlize Theron. Deși dacă asta înseamnă că Dawyne Johnson și Jason Statham, nu vor mai apărea în Fast And Furious 9 și 10, cu siguranţă cele două filme finale, vor fi destul de plictisitoare.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.