STAR WARS: THE LAST JEDI Ne Încântă Cu Primul Poster Şi Trailerul Fantastic Pentru Episodul 8

STAR WARS: THE LAST JEDI Ne Încântă Cu Primul Poster Şi Trailerul Fantastic Pentru Episodul 8, cel mai anticipat film al anului 2017.

Președintele Lucasfilm Kathleen Kennedy și regizorul filmului Star Wars: The Last Jedi, Rian Johnson, alături de Mark Hamill, Daisy Ridley, John Boyega şi noua venită Kelly Marie Tran, au prezentat la Star Wars Celebration din Orlando, unul din cele mai aşteptate trailere de anul acesta, pentru  cel mai anticipat film al anului: Star Wars The Last Jedi.
Clipul este în adevăratul sens al cuvântului un teaser trailer, care nu dezvăluie prea multe informaţii. Stilul vizual pare diferit faţă cel al filmului anterior şi are o atmosferă mistică şi intrigantă.
Dar, probabil cea mai importantă parte a primului trailer pentru Star Wars The Last Jedi, este cu siguranță Mark Hamill (Luke Skywalker), care insistă asupra faptului că lumea nu mai are nevoie de cavaleri Jedi.

În principiu, Luke pledează pentru dispariția lor. Într-adevăr, în timpul panoului de la Sărbătoarea Star Wars, unde a fost prezentat trailerul, Daisy Ridley, ne-a tachinat cu faptul că atunci când personajul ei îl întâlnește pe Luke, îşi dă seama că eroul despre care auzise Rey, în The Force Awakens, nu mai este acelaşi.
Dar, deoarece acest lucru este în cele din urmă o poveste eroică, Rey, poate fi singura persoană capabilă să-i schimbe ideile lui Luke.
Pe de altă parte, primul trailer pentru The Last Jedi, vine oarecum să ne tachineze cu ceea ce se întâmplă mai exact după întâlnirea lui Rey şi Luke, în timp ce o vedem pe eroina noastră cum se antrenează cu celebra sabie laser albastră.

Star Wars The Last Jedi Poster
John Boyega, Daisy Ridley, Oscar Isaac, Adam Driver, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie, Dohmnall Gleeson, Mark Hamill (Luke Skywalker), regretata Carrie Fisher, Anthony Daniels, și Andy Serkis, vor reveni fiecare la rolurile lor, fiind însoţiţi în ceastă aventură de noii veniţi Benicio Del Toro, Laura Dern, și Kelly Marie Tran.
Star Wars: The Last Jedi, este scris și regizat de Rian Johnson, produs de Kathleen Kennedy şi Ram Bergman şi îl are ca producători executivi pe J.J. Abrams, Jason McGatlin, și Tom Karnowski.
Star Wars: The Last Jedi, este programat pentru lansare pe 15 Decembrie 2017.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.