WILL SMITH În Negocieri Pentru Rolul Genie Din Viitorul Film Live Action ALADDIN

WILL SMITH În Negocieri Pentru Rolul Genie Din Viitorul Film Live-Action ALADDIN

WILL SMITH În Negocieri Pentru Rolul Genie Din Viitorul Film Live-Action ALADDIN ce va fi regizat de Guy Ritchie pentru cei de la Disney.

Actorul Will Smith, este în negocieri finale cu cei de la Disney, pentru a interpreta rolul Duhului Din Lampă făcut celebru de regretatul Robin Williams, în viitorul film live-action Aladdin, ce îl are ca regizor pe Guy Ritchie. Adaptarea pentru marele ecran a celebrei animații, îşi urmează cursul strategic pe care studioul Disney, l-a implementat şi altor titluri clasice animate. Din câte se pare, până în prezent, acestea au fost o mină de aur. Cea mai recentă adaptare live-action, Frumoasa şi Bestia, a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial. Cât despre Will Smith, se pare că actorul a fost în tratative intense cu regizorul Tim Burton, cel care va conduce o altă ecranizare Disney, clasicul desen animat Dumbo, dar care nu s-a materializat într-un contract concret.
La fel ca şi Frumoasa şi Bestia, noul film Aladdin, va fi un semi-musical live-action, care s-ar potrivi bine cu stilul amuzant de interpretare a lui Will Smith, care nu este doar un actor, ci şi un muzician desăvârşit.WILL SMITH În Negocieri Pentru Rolul Genie Din Viitorul Film Live Action ALADDIN
Începând din luna Iulie, producția Aladdin, se pregătește pentru șase luni de filmare în UK, aşa că negocierile vor fi destul de scurte.
John August (Big Fish), a scris scenariul bazat pe povestea din animaţia clasică lansată în 1992 și urmează povestea lui Aladdin și a Prințesei Jasmine, după ce Aladdin, găsește o lampă magică cu un duh înăuntru, pe care acesta îl eliberează după ce a fost prins în interior câteva milenii. Duhul Lămpii, îi acordă lui Aladdin trei dorințe. Viitorul proiect Aladdin, este produs de Dan Lin.
Producătorul executiv este Jonathan Eirich.
Prima apariţie a lui Aladdin, în forma sa animată, a avut încasări de peste 504 milioane de dolari, asta însemnând o sumă enormă pentru Disney, având în vedere că animaţia a fost lansată în urmă cu 25 de ani.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.