tdfn-ro-o-noua-franciza-resident-evil

James Wan Va Produce Rebootul Francizei RESIDENT EVIL Ce Va Lansa Încă Şase Filme Noi

James Wan Va Produce Rebootul Francizei RESIDENT EVIL Ce Va Lansa Încă Şase Filme Noi cu un ton mai horror decât filmele în care a jucat Milla Jovovich.

Regizorul filmelor de groază Insidious, The Conjuring şi mai nou Furious 7, cel care lucrează momentan la producţia Aquaman, nimeni altul decât James Wan, este deja implicat în rebootul francizei Resident Evil. Da, aţi auzit bine. Nici măcar nu s-a terminat bine ultima reîncarnare cinematografică a jocului Resident Evil, că deja cei de la Constantin Film, au anunţat oficial încă o sagă de şase filme. Seria de filme Resident Evil în care a jucat Milla Jovovich, care a fost regizată şi produsă în întregime de soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson, s-a încheiat la începutul acestui an cu filmul Resident Evil: The Final Chapter. Acest final, a avut un profit de aproape 27 milioane de dolari la box-office-ul din SUA, dar a câștigat peste 285 milioane dolari pe plan internațional, la un buget de doar 40 milioane dolari.
Prin urmare, nu ar trebui să fie o surpriză faptul că un reboot Resident Evil, este deja în dezvoltare.

Milla Jovovich şi soţul ei, regizorul Paul W.S. Anderson la filmările lui Resident Evil: Retribution

Şi din câte se pare, cei de la Constantin Film, vor să refacă franciza într-un mod cu totul original, deoarece au angajat un maestru al genului horror, pe regizorul James Wan, care va coordona şi produce toate cele şase filme anunţate de cei de la Constantin Film. Iar având în vedere istoria lui James Wan cu genul filmelor de groază, această alegere cu siguranță sugerează că noile filme se vor apropia mai mult de tonul jocurilor originale. Deocamdată, nu se ştie nimic despre distribuţie sau despre regia viitoarelor filme.
Singurul lucru oficial pe care îl ştim este că scenariul noilor filme va fi conceput de Greg Russo.

Milla Jovovich în Resident Evil 6: The Final Chapter
Totusi, cu o franciză de șase filme planificată, noi credem că lucrurile vor continua să meargă pe traseul filmelor de acțiune, mai ales că dintr-o perspectivă financiară, totul a funcționat atât de bine pentru serie de filme Resident Evil de acțiune, mai degrabă decât să încerce să facă o franciză horror.
Studioul german Constantin Film, a cumpărat drepturile primului film în ianuarie 1997, iar în 2001, Sony Entertainment a obținut drepturi de distribuție și la angajat pe Paul W. S. Anderson ca scriitor și regizor pentru Resident Evil (2002). Anderson a continuat să fie scenarist și producător pentru continuările Resident Evil: Apocalypse (2004) și Resident Evil: Extinction (2007) și a revenit ca regizor pentru Resident Evil: Afterlife (2010), Resident Evil: Retribution şi The Final Chapter (2016).

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.