TDFN_RO_Justice_League_2017_Joss_Whedon

Joss Whedon Va Finaliza Filmul JUSTICE LEAGUE După Ce O Tragedie Loveşte Familia Lui Zack Snyder

Joss Whedon Va Finaliza Filmul JUSTICE LEAGUE După Ce O Tragedie Loveşte Familia Lui Zack Snyder care a hotărât că vrea să stea alături de cei dragi în aceste momente grele.

Într-o situație incredibil de tragică, s-a făcut o schimbare interesantă în managementul următorului film al celor de la Warner Bros. Justice League. Aflat în prezent în postproducţie, filmul a fost programat să re-filmeze câteva secvenţe din nou în vara aceasta, dar din cauza unei tragedii personale, regizorul Zack Snyder, a hotărât că se retrage pentru o perioadă. Din păcate, fiica regizorului filmelor Man Of Steel și Batman v Superman: Dawn Of Justice, s-a sinucis în martie anul trecut. În timp ce Zack Snyder, a planificat inițial să revină la locul de muncă, el a decis acum să-și petreacă timpul împreună cu familia sa.

Deborah şi Zack Snyder
Regizorul Zack Snyder și soția sa, Deborah Snyder, care este producător al filmului, s-au hotărât ieri să vorbească pentru prima oară despre această tragedie de familie, moartea fiicei lor la vârsta de 20 de ani, care a fost ținută în secret şi în afara mass-media. În urma acestor evenimente, scenaristul şi regizorul filmului The Avengers, Joss Whedon, a fost desemnat de către cei de la Warner Bros. să încheie postproducția filmului. Josh Whedon și Zack Snyder, au colaborat în ultima lună după moartea prin sinucidere a fiicei lui Zack, mai ales că cineastul Josh Whedon, se afla deja în marea familie DC şi Universul studioului Warner Bros, el lucrând deja la un film cu Batgirl.
Deocamdată, nu există nici un plan de a schimba data de lansare din 17 Noiembrie a filmului Justice League. Principalele filmări pentru film, au fost terminate în octombrie, anul trecut.

Justice League (2017)


Producţia Justice League, îi reuneşte pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman) și Gal Gadot (Wonder Woman), ce vor avea parte de noii veniţi Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash) și Ray Fisher (Cyborg). În filme mai joacă J.K. Simmons, Willem Dafoe şi Amber Heard.
Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.