TDFN-RO-Blade-Runner-2049-Primul-Trailer-Oficial

Noul Trailer Fantastic Pentru BLADE RUNNER 2049, Prezintă O Continuare SF Captivantă Şi Misterioasă

Noul Trailer Fantastic Pentru BLADE RUNNER 2049, Prezintă O Continuare SF Captivantă Şi Misterioasă din toate punctele de vedere.

Suntem oficial la doar 151 de zile de premiera filmului Blade Runner 2049, care ajunge în cinematografe pe 6 octombrie. Şi nu credem că am fost mai încântaţi vreodată să vă prezentăm noul trailer oficial pentru filmul regizorului Denis Villeneuve.
Filmul Blade Runner din 1982, nu este doar unul dintre cele mai bune filme science-fiction realizate vreodată, este şi unul dintre cele mai influente pelicule SF, cu o viziune originală despre un viitor supra aglomerat, ploios, frumos şi sumbru, ce continuă să definească genul SF, chiar şi în ziua de astăzi.
O continuare pentru un asemenea film, este într-adevăr o iniţiativă foarte riscantă.
Deci, cum faci un film ce să egaleze pelicula originală Blade Runner ?
Ei bine, prin angajarea regizorului Denis Villeneuve și a cineastului Roger Deakins, care se pare că au luat viziunea originală a lui Ridley Scott și au adus-o direct în 2017, pentru o nouă audiență. Cel puțin, noul trailer pentru Blade Runner 2049, ne arată destul de clar că această continuare de lungă durată, va arăta uluitor de bine.
Dar oare povestea filmului va fi la fel de uimitoare?
În timp ce primul film este adesea amintit mai mult pentru imaginile sale fantastice decât pentru punctele sale forte din poveste, acesta rămâne o piesă notabilă în genul SF Noir, un film dens, complex și intenționat filosofic, care nu oferă răspunsuri ușoare la numeroasele sale întrebări. Este fantastic cum Blade Runner, a păstrat publicul în dezbateri interminabile despre adevăratul înțeles al poveştii, de-a lungul anilor. Cu alte cuvinte, este greu să ne imaginăm filmul originalul Blade Runner, într-un climat în care filmele tind să fie scrise urmând un model uşor de digerat.

Deci, ce ne spune oare noul trailer despre viitoarea poveste din Blade Runner 2049, intriga ce a fost în mare parte ținută sub cheie în timpul dezvoltării producției. Filmul îl aduce înapoi pe Harrison Ford în rolul lui Rick Deckard alaturi de noul venit, Ryan Gosling în rolul unui nou personaj numit Officer K. În timp ce prezența lui Harrison Ford, îi conferă întregului proiect un anumit sentiment de legitimitate, cu siguranţă personajul său va declanșa note de nostalgie.
Blade Runner 2049, este regizat de Denis Villneuve, care a condus filmul SF favorit al fanilor de anul trecut Arrival. În timp ce el a început cu thrillere precum Sicario și Prisoners, a devenit rapid unul dintre cei mai fideli regizori care lucrează în genul SF şi primul regizor care are curajul să aducă la viaţă o altă franciză faimoasă: viitorul film Dune.

Realizat după un scenariu conceput de Michael Green (Logan, Alien: Covenant) și Hampton Fancher, care a colaborat la realizarea scenariului original din Blade Runner şi având cinematografia realizată de nominalizatul la Oscar, Roger Deakins, distribuţia lui Blade Runner 2049, mai include nume sonore ca Mackenzie Davis, Jared Leto, Dave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi și Robin Wright.
Blade Runner 2049, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 6 Octombrie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.