tdfn_ro_steven_seagal_interdictie_in_ucraina

STEVEN SEAGAL Are Interdicţie În Ucraina Din Cauza Prieteniei Sale Cu Preşedintele Putin

STEVEN SEAGAL Are Interdicţie În Ucraina Din Cauza Prieteniei Sale Cu Preşedintele Putin şi a fost considerat o amenințare la adresa securității naționale.

Starul de acţiune, Steven Seagal, cunoscut pentru filmele sale de acțiune din anii ’90, cum ar fi Hard to Kill sau Under Siege, a fost inclus pe lista neagră a persoanelor ce sunt interzise să intre în Ucraina, pentru următorii cinci ani, fiind considerat drept o amenințare la adresa securității naționale, potrivit mai multor surse. Lui Steven Seagal, în vârstă de 65 de ani, i-a fost interzisă intrarea în Ucraina, deoarece se presupune că „a comis acțiuni periculoase din punct de vedere social, care contrazic intereselor menținerii securității Ucrainei”, potrivit unei scrisori a Serviciului de securitate ucrainean, publicată pe Apostrophe și raportată mai întâi de The Guardian.
În timp ce scrisoarea nu menționează exact infracțiunile specifice care au dus la interdicţia actorului în Ucraina, relațiile apropiate ale lui Steven Seagal cu președintele rus Vladimir Putin, se presupune că au jucat un factor important în această decizie.

Steven Seagal, şi-a făcut publică admiraţia faţă de preşedintele rus, atunci când a participat la un concurs de motocicros pro-Putin în Peninsula Crimeea, care a fost anexată Rusiei în 2014, după ce președintele ucrainean Viktor Ianukovici, a fost înlăturat într-o revoluție.
Într-un interviu din acea vreme, actorul Steven Seagal, și-a exprimat sprijinul față de anexarea Crimeei la Rusia, declarând pentru publicaţia The Moscow Times că „dorința lui Putin de a proteja poporul vorbitor de limba rusă din Crimeea, bunurile ţării și baza militară rusească de la Marea Negra din Sevastopol, este foarte rezonabilă .“
Mai mult, într-un interviu din 2013 pe care actorul l-a făcut cu canalul de știri rus RT, el l-a numit pe Putin „unul dintre cei mai mari lideri mondiali, dacă nu, cel mai mare lider mondial în viață astăzi”.

Mai târziu, Putin, a declarat că Steven Seagal, ar putea deveni reprezentant de onoare al Rusiei în Statelor Unite. Iar în noiembrie anul trecut, preşedintele Putin, i-a acordat cetățenia rusă lui Steven Seagal, oferindu-i personal un pașaport rusesc într-o ceremonie oficială.
Cel mai recent film al actorului intitulat Contract To Kill, ce a fost filmat în România, nu a avut succesul scontat, actorul fiind criticat foarte aspru de fanii săi fideli.
Steven Seagal, se pregăteşte să realizeze o continuare pentru filmul de acţiune din 1988, Above The Law şi momentan se pregăteşte pentru lansarea filmului de acţiune Attrition.
Pe lista neagră a autorităţilor din Ucraina se mai află actorul francezi Gerard Depardieu şi muzicianul Goran Bregovic.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.