tdfn_ro_the_gifted_noul_serial_x-men

Teaser Trailer THE GIFTED, Regizorul Bryan Singer Transformă Franciza X-Men Într-un Serial

Teaser Trailer THE GIFTED, Regizorul Bryan Singer Transformă Franciza X-Men Într-un Serial despre tinerii mutanţi ce va fi difuzat de cei de la FOX.

La începutul acestui an, cei de la Fox au comandat oficial un nou episod pilot de televiziune pentru franciza X-Men, ce îl are pe regizorul veteran al francizei, Bryan Singer, la conducerea primului episod. Creatorul poveştii noului serial The Gifted, este Matt Nix. Şi iată că astăzi, avem parte de un teaser trailer ce ne oferă prima incursiune prin care filmul X-Men, ajunge serial și confirmă o fereastră de lansare și un titlu: The Gifted.
Poate că cel mai ciudat lucru despre acest teaser trailer, este faptul că nu există nici o mențiune despre X-Men. Dacă nu era micul logo Marvel, din partea de jos a ecranului, ați fi putut crede că acesta este doar un alt spectacol de televiziune despre copiii cu superputeri, pe urmele cărora se află guvernul. Iar cel de-al doilea lucru ciudat despre acest teaser trailer, este faptul că e atât de blând în comparaţie cu acţiunea din franciza originală.

În timp ce Bryan Singer, a făcut câteva filme X-Men, el a realizat şi cel mai recent blockbuster X-Men: Apocalipsa. The Gifted, este următorul proiect de televiziune după serialul Legion, care a demonstrat că există o cantitate mare de subiecte în franciza X-Men, cu condiţia ca toţi cei implicaţi să fie dispuşi să fie puţin îndrăzneţi. Suntem în punctul în care serialele TV cu supereroi, trebuie să fie cât mai îndrăzneţe şi să scoată la iveală poveşti despre originile mutanţilor, dar mai ales să îmbrățișeze costumele colorate și comportamentul ciudat al personajelor.
În The Gifted, joacă Stephen Moyer și Amy Acker, în rolul unor părinți obișnuiți care încearcă să fugă din calea autorităţilor, după ce descoperă abilitățile mutante ale copiilor lor. Sean Teale, Jamie Chung, Coby Bell, Emma Dumont, Blair Redford, Natalie Alyn Lând și Percy Hynes White, mai joacă în serial.
Deși teaser trailerul nu furnizează o dată pentru premieră, notează că show-ul va ajunge pe Fox, în această toamnă.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.