tdfn-ro-Iron-Sky-2-Trailer-Coming-Race

Trailer Nou IRON SKY 2: THE COMING RACE, Hitler Şi Dinozaurul Său Terorizează Omenirea

Trailer Nou IRON SKY 2: THE COMING RACE, Hitler Şi Dinozaurul Său Terorizează Omenirea în încercarea de a domina lumea după un război nuclear.

Dacă conceptul original din comedia SF din 2012, Iron Sky, ce spunea că naziștii au o bază militară pe Lună, ţi-a părut nebunesc, atunci o să fi buimăcit când o să îl vezi pe Hitler călare pe un T-Rex, în continuarea Iron Sky 2: The Coming Race. Deşi iniţial, filmul independent era planificat pentru lansare în 2015, se pare că bugetul mic, a întârziat finalizarea filmul cu doi ani. Dar, iată că un nou trailer nebunesc ce se încadrează în vreun tipar de la holywood, a fost lansat online pentru comedia-parodie de acţiune Iron Sky: The Coming Race, sequel-ul filmului din 2012. Povestea noului film independent, este stabilită cam la douăzeci de ani de la al treilea război mondial din primul film, atunci când toţi supraviețuitorii trebuie să îşi unească forţele pentru a lupta împotriva unor noi ameninţări. Toată nebunia francizei Iron Sky, a început cu primul lungmetraj făcut special pentru Internet, ce a fost lansat în 2005, intitulat Star Wreck – In The Pirkinning, o parodie science-fiction, produsă de Samuli Torssonen, un film special ce a surprins lumea on-line. Într-un timp în care YouTube sau Netflix nu existau, Star Wreck, a adunat mai mult de 10 de milioane de vizualizări on-line. Filmul a fost regizat de un tânăr regizor finlandez pe nume Timo Vuorensola, care alături de producătorul Tero Kaukomaa, au lansat mai târziu un concept sălbatic numit Iron Sky.

Primul film, a ajuns de data aceasta în cinematografele din peste 60 de țări. A fost în mare parte finanţat de public și a ridicat o parte considerabilă a bugetului prin crowdfunding. Acum, Timo Vuorensola, împreună cu producătorul Tero Kaukomaa şi echipa lor de producţie, sunt gata să lanseze cea de-a doua parte a francizei science-fiction. Aparent, primul film a fost destul de popular, aşa încât o campanie de strângere de fonduri găzduită de Indiegogo, a contribuit la bugetul continuării filmului finlandezo-germano-australian. Campania a câștigat aproape de patru ori mai mult decât obiectivul inițial, fapt ce i-a permis regizorului Timo Vuorensola, să se întoarcă în lumea pe care a creat-o, cu ajutorul scenaristului Dalan Musson.

Filmul o are pe Lara Rossi în rolul principal Obi Washington, Vladimir Burlakov și Kit Dale, împreună cu Julia Dietze și Udo Kier, ce au jucat şi în primul film Iron Sky.
De data aceasta, producătorii promit ca Iron Sky 2: The Coming Race, va ajunge în cinematografe prin 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.