TDFN_RO_The_Hitmans_Bodyguard_Ryan_Reynolds_Samuel_Jackson_Trailer

Trailerul Nou THE HITMAN’S BODYGUARD Aduce Glume Deocheate Cu Ryan Reynolds Şi Samuel Jackson

Trailerul Nou THE HITMAN’S BODYGUARD Aduce Glume Deocheate Cu Ryan Reynolds Şi Samuel Jackson dar şi multă acţiune stilizată.

Viitoarea comedie de acțiune The Hitman’s Bodyguardregizată de cel care a condus distributia din The Expendables 3, regizorul Patrick Hughes, aduce în prim plan personajul interesant interpretat de Ryan Reynolds, ca fiind unul dintre cei mai buni agenți de protecție din lume. El va primi sarcina de a păstra viața un asasin interpretat de Samuel L. Jackson, care a încercat să-l omoare de mai multe ori în trecut. Iar dacă primul trailer al filmului a fost cu adevărat plin de glume şi s-a axat mai mult pe partea de comedie a producţiei, acest trailer nou, se concentrează asupra acțiunii din film, dar la rezultate mai puțin eficiente. Există câțiva scene pline de umor, dar acțiunea filmului pare destul de tipică.
Evident, există şi o intrigă interesantă introdusă în acest trailer, care pare incredibil de familiară.

Sperăm că filmul integral se bazeze mai mult pe interacţiunea amuzantă dintre cele două personaje, decât pe acţiunea stilizată, pe care ştim cu toţi că regizorul Patrick Hughes, este în stare să o realizeze. Elementul dinamic dintre cei doi, sentimentul de comedie retro și acțiunea din trailer, par să ne tachineze cu un film ce merită aşteptat. Asasinul Samuel L. Jackson este gata să depună mărturie la Curtea Internațională De Justiție, iar Ryan Reynolds, este bodyguardul care trebuie să-l ajute să ajungă acolo, în timp ce diverse persoane încearcă să-l lichideze. În noul trailer, Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson, ne tachinează cu bombe verbale şi cu un limbaj tipic, în timp ce efectiv bombe reale, cad peste tot în jurul lor. Personajul lui Ryan Reynolds, este un tip foarte bazat, un personaj care ar fi putut fi găsit foarte uşor într-un film cu James Bond.
Devine foarte repede evident că noua lui slujbă, îl va testa nu numai fizic, ci şi psihologic.

Alături de Ryan Reynolds și Samuel L. Jackson, în film mai joacă Gary Oldman, Salma Hayek, Elodie Yung, Joaquim De Almeida, Kirsty Mitchell şi Richard E. Grant.
Comedia de acţiune The Hitman’s Bodyguard, ajunge în cinematografe pe 18 August.


Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.