BEN AFFLECK Este În Negocieri Pentru Întoarcerea Sa În Continuarea THE ACCOUNTANT 2

BEN AFFLECK Este În Negocieri Pentru Întoarcerea Sa În Continuarea THE ACCOUNTANT 2 alături de regizorul Gavin O’Connor și de scenaristul Bill Dubuque.

În timp ce ştirile despre Ben Affleck din ultima vreme, se învârt în jurul rolului pe care actorul îl are ca Batman, Ben, se pregăteşte pentru un sequel în care are un rol foarte diferit.Cei de la Deadline, susţin că Ben Affleck, este în tratative pentru a-și relua rolul în continuarea thriller-ului de acţiune de anul trecut The Accountant. Alături de regizorul Gavin O’Connor și de scenaristul Bill Dubuque, echipa de producţie a filmului, spune că deja are o intrigă neaşteptată, ce va continua să solidifice povestea. The Accountant 2, va aduce probabil şi întoarcerea lui Jon Bernthal, care a jucat rolul fratelui personajului lui Ben Affleck, în primul film.
Regizorul lui Argo şi Live By Night, a jucat rolul unui contabil autist în primul film, care ducea o viață dublă fiind de fapt şi un asasin. A fost un film plăcut surprinzător, un thriller de acţiune cu multe scene inteligente, aproape ca o adaptare a unui roman ce se îndreaptă spre ceva intrigant. Filmul a adunat un total de 155,1 milioane de dolari în întreaga lume, ceea ce este bine. O sumă care totuşi nu spune „vrem neapărat o continuare”.

Va fii interesant de văzut cum cei de la Warner Bros. vor dezvolta această continuare. Singurele proiecte active ale lui Ben Affleck, sunt, în acest moment, Justice League, care se află în mijlocul unor refilmăm care sunt conduse de Joss Whedon, după ce regizorul Zack Snyder a renunţat la regie din cauza unei tragedii personale, și, bineînțeles, The Batman, film care este regizat de Matt Reeves, după ce Ben Affleck a plecat din scaunul regizorului. Producţia Batman, nu are încă o dată de lansare stabilită, iar Matt Reeves, se află încă în mijlocul lansării filmului War For The Planet Of The Apes. Este posibil ca Ben Affleck să înceapă munca la The Batman, anul viitor, sau este posibil să ajungă să lucreze la The Accountant 2, în timp ce dezvoltarea continuă pentru The Batman.
The Accountant, a fost unul din cele câteva proiecte care l-au făcut pe actor să întârzie cu regia lui Argo şi a ultimului său efort regizoral Live By Night. În primul rând el a insistat să lucreze cu David Fincher în Gone Girl, apoi a fost convins să ia în piept rolul Batman, iar după toate astea a apărut şi The Accountant. Acesta din urmă părea o alegere ciudată, dar Ben Affleck a dezvoltat un personaj bun în film și pare să se fi distrat și în realizarea lui.

BEN AFFLECK Este În Negocieri Pentru Întoarcerea Sa În Continuarea THE ACCOUNTANT 2

Regizorul Gavin O’Connor, are și alte câteva proiecte în curs de dezvoltare, printre care un reboot Green Hornet pentru cei de la Paramount.
Vom afla mai multe despre continuare, după încheierea negocierilor pentru The Accountant 2.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.