Primul Trailer Pentru OLAF'S FROZEN ADVENTURE

Primul Trailer OLAF’S FROZEN ADVENTURE, Animaţia Ce Reuneşte Personajele Din REGATUL DE GHEAŢĂ

Primul Trailer OLAF’S FROZEN ADVENTURE, Animaţia Ce Reuneşte Personajele Din REGATUL DE GHEAŢĂ într-o nouă aventură animată ce va ajunge la cinema, în toamna acestui an.

OLAF, omul de zăpadă din Regatul De Gheaţă, revine din nou.
Deşi continuarea mult aşteptată Regatul De Gheaţă 2, nu ajunge în cinematografe decât la sfârșitul lunii noiembrie din 2019, fanii francizei Frozen, se vor bucura să primească un film scurt despre un personaj îndrăgit de toată lumea: Olaf. Filmuleţul de 21 de minute ce are povestea plasată în universul Frozen, va ţine copii şi fanii ocupaţi în acest sezon de sărbători de iarnă.
Olaf’s Frozen Adventure, noul film de animație marca Disney şi Pixar, se va lansa în această toamnă şi mai exact pe 22 noiembrie. Primul Trailer OLAF’S FROZEN ADVENTURE vine odată cu prima imagine a filmului, care a fost lansată de cei de la EW, care au vorbit cu John Lasseter, directorul creativ de la Walt Disney și Pixar Animation Studios, despre proiect:„Sunt încântat că filmul animat Olaf’s Frozen Adventure va ajunge să încânte fanii francizei în noiembrie. De abia aşteptăm să vedem reacţia publicului.”Olaf (vocea lui Josh Gad), se alătură lui Sven, într-o misiune de veselie. Este primul sezon de sărbători de la porţile redeschise şi Anna (vocea lui Kristen Bell) şi Elsa (Vocea lui Idina Menzel), găzduiesc o sărbătoare pentru toată lumea din ţinutul Arendelle. Atunci când oamenii din oraș părăsesc în mod neașteptat ceremonia, pentru a se bucura de obiceiurile individuale de vacanță, surorile își dau seama că nu au tradiții de familie proprii. Aşa că, Olaf, se străduiește să creeze pentru regatul de gheaţă, cele mai bune tradiții din lume, pentru a salva primul Crăciun alături de prietenii săi.
Dispunând de patru melodii noi originale, filmul cu şi despre omul de zăpadă Olaf, va avea aproximativ 21 de minute și întâmpină personajele iubite din filmul original, inclusiv Olaf (Josh Gad), care are misiunea de a valorifica cele mai bune tradiții de vacanță pentru Anna (Kristen Bell), Elsa (Idina Menzel) și Kristoff (Jonathan Groff).
Regizat de câștigători premiului Emmy, Kevin Deters și Ştevie Wermers-Skelton, produs de câștigătorul premiului Oscar, Roy Conli, şi având melodii originale compuse de Elyssa Samsel și Kate Anderson, filmul Olaf’s Frozen Adventure, va avea premiera în cinematografe, pentru o perioadă limitată, începând cu 22 Noiembrie, anul acesta.

Poster OLAF'S FROZEN ADVENTURE

Vă reamintim că REGATUL DE GHEAŢĂ 2, Se Va Lansa Oficial În Cinematografe La Sfârșitul Anului 2019, data lansării fiind confirmată de către oficialii de la Disney.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.