5 Clipuri Din VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Prezintă Un Vibrant Film Sci-Fi

5 Clipuri Din VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Prezintă Un Vibrant Film Sci-Fi

5 Clipuri Din VALERIAN ŞI ORAŞUL CELOR O MIE DE PLANETE Prezintă Un Vibrant Film Sci-Fi şi scoate în evidență lumea luxuriantă şi diversă.

Cele 5 clipuri lansate recent, ne adâncesc în imensitatea poveştii SF din filmul regizorului Luc Besson şi scot  în evidenţă lumea fantastică în care cele două personaje principale, încearcă să desluşească câteva mistere. Cel mai fascinant clip, ar fi cel în care este prezentat Oraşul Celor O Mie De Planete: Alpha, deoarece ne oferă o grămadă de informații. Există aproape 30 de milioane de ființe în Alpha, cu un număr de 3.236 de specii. Din moment ce ajungem să petrecem câteva ore în film în această lume, probabil că vom vedea abia unu la sută din extratereştri ce populează oraşul Alpha. Vom afla mai multe despre acest oraș masiv, atunci când vom vedea scena de deschidere a filmului, care va ajunge să fie prezentat în cinematografe, chiar înainte de filmul Spider-Man: Homecoming. Între timp, restul clipurilor pe care le găsiți mai jos, prezintă câteva din secvențele mai interesante ale filmului, unde îl veţi vedea pe Dane DeHaan, circulând printre peisaje fantastice şi scăpând alături de Cara Delevingne, de o creatură furioasă. Între timp, un alt clip prezintă dinamica dintre personajele lui DeHaan și Delevingne, în timp ce alt clip, prezintă un trio de extratereștri ciudaţi.

Lumea în care se petrece principala aventură din Valerian Şi Oraşul Celor O Mie De Planete, pare a fii cea mai interesantă parte a filmului. Cei care au văzut deja prima jumătate a filmului, au declarat că este „uimitor din punct de vedere vizual, inventiv şi imprevizibil” completat cu o grămadă de creaturi și peisaje unice. Așa că cel puțin știm că Valerian, va fi plăcut din punct de vedere vizual, chiar dacă pare că povestea lasă de dorit. În secolul 28, Valerian (Dane DeHaan) și Laureline (Cara Delevingne) sunt o echipă de operatori speciali însărcinați cu menținerea ordinii pe teritoriile umane. În cadrul unei misiuni oferite de ministrului apărării, cei doi s-au angajat într-o misiune periculoasă în orașul uimitor Alpha, o metropolă în continuă expansiune, unde speciile din tot universul s-au convertit de-a lungul secolelor pentru a împărtăși reciproc cunoașterea, inteligența și cultura. Totuşi, există un mister ascuns în centrul oraşului Alpha, o forță întunecată ce amenință existența pașnică a orașului, iar Valerian și Laureline, trebuie să identifice amenințarea pentru a proteja nu numai oraşul Alpha, ci și viitorul universului.

Având în distribuţie nume ca Cara Delevingne, Dane DeHaan, Rutger Hauer, Ethan Hawke, John Goodman, Clive Owen sau Rihanna, filmul sci-fi Valerian And The City Of A Thousand Planets, ajunge în cinematografe pe 21 Iulie 2017.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.