Continuarea TOP GUN 2 Se Va Lansa Oficial În Cinematografe Prin 2019

Este Oficial: Continuarea TOP GUN 2 Se Va Lansa În Cinematografe Prin 2019

Este Oficial: Continuarea TOP GUN 2 Se Va Lansa În Cinematografe Prin 2019 şi îl va aduce înapoi pe locotenentul Maverick interpretat de Tom Cruise.

Realizarea unei continuări Top Gun, nu a simțit nevoia de viteză, fiindcă se pare că nimic din dezvoltarea filmului, nu se grăbeşte. Continuarea filmului de acțiune cu Tom Cruise, va fi lansat la 33 de ani de la lansarea filmului original. Cei de la Paramount Pictures, au confirmat că Top Gun 2, va avea premiera în data 12 iulie 2019, iar Tom Cruise se va întoarce la rolul fostului pilot Maverick. Continuarea, pe care Tom Cruise, a intitulat-o într-un interviu Top Gun: Maverick, nu a primit încă un titlu oficial. Dar, regizorul Joseph Kosinski, care a regizat filmul cu Tom Cruise, Oblivion în 2013, este în continuare preferat de cei de la Paramount pentru conducerea filmului Top Gun 2.
Tom Cruise, a declarat că lucra deja la această continuare cu regizorul filmului original Top Gun, Tony Scott, înaintea morții premature a lui Scott din 2012 și a fost primul care a dezvăluit știrile surprinzătoare unor gazde ale undei emisiuni din australia, ştiri ce au susținut zvonurile despre o continuare a filmului Top Gun. Tom Cruise va produce filmul împreună cu CEO-ul Skydance, David Ellison, și Jerry Bruckheimer, care a produs filmul original din 1986.

Top Gun, a spus povestea palpitantă a unor studenții de la Școala De Luptă a Marinei Militare, care se antrenau să fie piloți de vânătoare. Tom Cruise, a jucat în rolul locotenentului Pete „Maverick” Mitchell, care prezintă strategii neconvenționale și nesăbuite, în timp ce se implică emoţional într-o relaţie cu instructoarea interpretată de Kelly McGillis. Fiind unul din cei care se aflau în top, Maverick avea discuţii şi întreceri frecvente cu locotenentul interpretat de Val Kilmer, Tom ‘Iceman’ Kazanski. Filmul a avut în distribuţie nume ca Tom Skeritt, Anthony Edwards și Meg Ryan, înainte de a fi foarte faimoasă. Actorul Val Kilmer, și-a exprimat în nenumărate rânduri entuziasmul cu privire la reluarea rolului său , deși încă nimic nu este oficial. Detaliile scenariului despre Top Gun 2, sunt deocamdată vagi, dar unele surse raportează, că sequelul, se va concentra asupra modului în care tehnologia cu drone, a schimbat viaţa piloţilor de elită a Marinei Militare din SUA.

Poster Top Gun (Tom Cruise)
Conflictul dintre tehnologie și instinctul uman, este o poveste atemporală, una care este cu atât mai relevantă în ziua de astăzi. Tehnologia dronelor și a inteligenţei artificiale, devine din ce în ce mai frecventă în discuţiile despre utilizarea lor în aplicațiile militare. Tensiunea dintre piloții generației noi și cei de generaţie veche este o idee solidă pentru un film ce are puterea de a răzbi în boxoffice-ul mondial. Şi suntem siguri că regizorul Joseph Koskinski ar putea să-și asume conducerea unui asemenea film, ce poate avea şi câteva elemente sci-fi în acest conflict. După ce a regizat Oblivion și Tron: Legacy, el poate aduce înapoi unele cadre fantastice despre un viitor conflict între piloţii ce cred în instinctul uman şi cei ce vor o altfel de tehnologie a viitorului.
Top Gun 2, este programat să ajungă în cinematografe pe 12 Iulie 2019.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.