Noul Trailer JUSTICE LEAGUE Uneşte Super-Eroii DC Împotriva Unui Nou Inamic Feroce

Noul Trailer JUSTICE LEAGUE Uneşte Super-Eroii DC Împotriva Unui Nou Inamic Feroce

Noul Trailer JUSTICE LEAGUE Uneşte Super-Eroii DC Împotriva Unui Nou Inamic Feroce în timp ce ne tachinează cu o surpriză fantastică spre final.

Noul trailer extins pentru mega-productia Justice League, lansat la San-Diego Comic-Con 2017, este mai mult decât fantastic pentru fanii DC. Filmul următor al Universului cinematic DC, ne oferă primele imagini cu noua amenințare ce apare pe Pământ, personajul negativ Steppenwolf (Ciaran Hinds).
Acest trailer de patru minute, vine aproape exact la un an de la prima noastră incursiune în atmosfera filmului, cu primele imagini video ce au fost lansate tot la Comic-Con anul trecut, un clip ce a fost lansat doar pentru că fanii se temeau că filmele ce vor urma după filmul Batman v Superman: Dawn Of Justice, vor fi la fel de întunecate.
Dar, iată că în Justice League, totul are mai multă culoare și o mulțime de momente amuzante.
Ceea ce este impresionant, este că tonul vizual al filmului arată mai puțin colorat decât în ​​primul trailer, și nu este clar dacă acest lucru se datorează faptului că Zack Snyder, a părăsit scaunul de regizor, sau dacă acesta este un material revizuit de noul regizor Joss Whedon (Avengers). Indiferent, se pare că vom avea parte de multă acţiune şi de un personaj negativ pe măsură: Steppenwolf. Se pare că golul lăsat de dispariţia lui Superman, necesită munca în echipă a super-eroilor noştri, care se vor uni în Liga Dreptații, pentru a învinge această amenințare.

Există şi un indiciu special despre Superman, spre sfârșitul trailerului și suntem foarte curioşi să vedem cum se desfășoară această poveste. Sunt oare aceste super-personaje de ajuns pentru a cucerii audienţa, sau avem parte din nou de un trailer fantastic, ce nu va duce la un film de succes. Fără îndoială se vor schimba o multitudine de cadre de acum şi până la produsul final, ce va ajunge în cinematografe. Să sperăm că regizor Joss Whedon, a modificat produsul final pentru o mai bună vizionare. Iar din declaraţiile unor surse apropiate regizorului, aflăm că în ultima perioadă, Joss Whedon, şi-a dedicat în întregime timpul finalizării filmului Justice League. Lipsa lui Superman şi vidul pe care îl lasă acesta în urmă dispariţiei lui, determină formarea super-trupei Justice League, dar oare va fi revenirea lui spre sfârşitul poveştii, o surpriză ce va salva omenirea din nou?!
În fond, Superman, este cel mai puternic super-erou din catalogul celor de la DC Comics.

Justice League, ajunge în cinematografe pe 17 Noiembrie și îi readuce în distribuţie pe Ben Affleck (Batman), Henry Cavill (Superman), Gal Gadot (Wonder Woman), Jason Momoa (Aquaman), Ezra Miller (Flash), Ray Fisher (Cyborg), Amy Adams (Lois Lane), Diane Lane (Martha Kent), Jeremy Irons (Alfred Pennyworth), Connie Nielsen (Hippolyta)Robin Wright (Antiope), alături de noii veniţi J.K. Simmons (Comisarul Gordon), Amber Heard (Mera), Willem Dafoe (Vulko), Billy Crudup (Henry Allen), Joe Morton (Dr. Silas Stone).

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.