Noul Trailer KINGSMAN 2: THE GOLDEN CIRCLE Aduce Cadre Splendide De Acţiune Stilizată

Noul Trailer KINGSMAN 2: THE GOLDEN CIRCLE Aduce Cadre Splendide De Acţiune Stilizată

Noul Trailer KINGSMAN 2: THE GOLDEN CIRCLE Aduce Cadre Splendide De Acţiune Stilizată şi foarte mult umor într-o nouă aventură a două organizaţii secrete de elită.

Revenirea lui Colin Firth, alături de noile personaje omonime din agenţia secretă americană, printre care și Channing Tatum, Jeff Bridges sau Halle Berry, te vor determina sa urmaresti cu atentie noul trailer fantastic pentru continuarea Kingsman: The Golden Circle. De data aceasta, Eggsy, se va confrunta cu provocări imense, atunci când sediul central al agenţilor secreţi Kingsman, este distrus în totalitate. El află că va avea de luptat împotriva unei noi ameninţări globale, ce vine din partea unui mogul puternic numit Mac (Julianne Moore). Pentru a încerca să oprească planurile malefice ale lui Mac, Eggsy, va trebui să se alăture organizaţiei americane Kingsman, care se intitulează Stateman.

Dispunând de personaje feroce interpretate de Channing Tatum, în rolul agentului Tequila, un guru tehnician interpretat de Halle Berry pe nume Ginger, agentul Whisky, interpretat de Pedro Pascal, care sunt conduşi de agentul Champagne, interpretat de Jeff Bridges, cele două agenţii ultra-secrete, trebuie să se inscrie intr-o cursă contra-cronometru, atunci când lumea este ținută ostatică de terorista Mac.
Cu o continuare ce are o distribuţie plină de nume cunoscute, regizorul Matthew Vaughn, ne dă speranța că această a doua rundă de Kinsman, va da mai puțină vanitate și mai multe momente de distracție şi acţiune. De fapt noul trailer scoate în evidenţă foarte multe momente cruciale din film, cadre splendide de acţiune stilizată, completate foarte bine de mult umor.
Deocamdată, Kingsman 2, pare a fi un film distractiv, cu o nouă aventură ce testează puterea și inteligența agenților secreţi ale acestor două organizații de elită, care îşi unesc puterile pentru a învinge un dușman comun nemilos.

Kingsman 2: The Golden Circle, mai are în distribuţie actori ca Julianne Moore, Mark Strong, Colin Firth, Channing Tatum, Halle Berry, Pedro Pascal, Sir Elton John și Jeff Bridges.
Continuarea regizorului Matthew Vaughn, Kingsman: The Golden Circle, ajunge în cinematografe pe 27 Septembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.