Trailer Nou GEOSTORM: Gerard Butler Salvează Lumea De Dezastrul Schimbărilor Climatice

Trailer Nou GEOSTORM: Gerard Butler Salvează Lumea De Dezastrul Schimbărilor Climatice

Trailer Nou GEOSTORM: Gerard Butler Salvează Lumea De Dezastrul Schimbărilor Climatice şi de o furtună de proporţii epice ce devorează planeta.

Filmul Geostorm, ce marchează debutul regizoral al producătorului filmului Zilei Independenței și Stargate, creatorul Dean Devlinare loc într-o lume în care vremea noastră, a devenit atât de haotică încât omenirea are nevoie de sateliți plasaţi în spațiul cosmic, pentru a linişti evenimentele meteorologice.
Dar, atunci când totul începe să funcționeze defectuos și sateliţii crează „o furtună de de proporții epice”, numai un singur om poate salva lumea: Gerard Butler.
Atunci când schimbările climatice catastrofale, pun în pericol supraviețuirea Pământului, guvernele lumii se unesc pentru a crea o rețea mondială largă de sateliți, care înconjoară planeta. Sateliţii, sunt înarmați cu tehnologii de geoinginerie concepute pentru a stăvili dezastrele naturale.
După ce protejează cu succes planeta timp de doi ani, ceva începe să meargă prost.
Doi frați înstrăinați, au acum sarcina de a rezolva disfuncționalitatea programului, înainte ca o furtună de proporţii epice să devoreze planeta.

Regizorul Dean Devlin, care este un colaborator strâns al maestrului filmelor cu dezastre, Roland Emmerich, debutează în regie, cu un film despre dezastre. Nici că nu se putea altfel, după ce a lucrat ca producător, la mai toate filmele majore cu dezastre. Totuşi, după ce proiecţiile de testare pentru filmul Geostrom, au indicat că filmul ar avea nevoie de modificări pentru a avea succes, s-au planificat re-filmari, care conform relatărilor, au schimbat filmul în mod semnificativ.
Iar dacă e să ne luăm după acest trailer nou, probabil că filmul lui Dean Devlin, va reuşi să scoată ceva bani la boxoffice.
Filmul arată ca şi cum ar avea trei scenarii ale unor filme mai vechi, în unul singur, ce pare plin de clişee adunate din toate filmele cu dezastre.
Să sperăm că filmul în sine, va aduce ceva mai mult decât ne arată acest trailer nou pentru Geostorm.

Trailer Nou GEOSTORM: Gerard Butler Salvează Lumea De Dezastrul Schimbărilor Climatice
În film mai joacă Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Katheryn Winnick, și Jim Sturgess.
Geostorm ajunge în cinematografe pe 20 Octombrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.