Trailerul Nou BIRTH OF THE DRAGON Dezvăluie Cea Mai Controversată Luptă A Lui Bruce Lee

Trailerul Nou BIRTH OF THE DRAGON Dezvăluie Cea Mai Controversată Luptă A Lui Bruce Lee o bătălie epică ce a dat naștere unei legende.

În 1964, Bruce Lee, s-a confruntat cu Wong Jack Man, într-una dintre cele mai controversate lupte ale tuturor timpurilor. Tot această confruntare epică, a dat naştere unui film ce se numeşte Birth Of The Dragon.
Amplasat pe fundalul anilor ’60 din San Francisco, BIRTH OF THE DRAGON, este o prezentare modernă a filmelor clasice pentru care maestrul Bruce Lee a fost cunoscut. Filmul este inspirat din confruntarea adevărată și controversată dintre Bruce Lee și maestrul kung fu Wong Jack Man, o bătălie epică ce a dat naștere unei legende. Una dintre cele mai dramatice și controversate lupte din cariera lui Bruce Lee, nu a avut loc pe marele ecran şi nici în fața unei mulțimi, ci mai degrabă în spatele ușilor închise, într-un concurs privat între maeștrii artelor marțiale. Se crede că totul a izbucnit din cauza unui conflict minor şi un atac asupra lui Bruce Lee, care a început să înveţe artele marțiale chinezești bărbaților caucazieni. Dar, atunci când tensiunea a crescut, s-a ajuns până la punctul în care Bruce Lee și instructorul Wong Jack Man, au ajuns să confrunte într-un meci adevărat pentru onoare. Noul trailer pentru filmul Birth Of The Dragon, spune această poveste, într-un mod mai dramatic.

Şi ca să fie totul clar, acest film nu este o producţie biopică despre viaţa sau cariera lui Bruce Lee, ci se inspiră mai degrabă din această luptă legendară. O luptă epică ce a avut loc înainte ca Bruce Lee să câştige statutul de stea al Hollywood-ului, deși el deja juca în filme chinezești, de la o vârstă fragedă. La câțiva ani după acest meci, el va juca în rolul lui Kato din serialul „The Green Hornet” și în câteva episoade din Batman, înainte de a-și îmbrățișa statutul de star cinema. De asemenea, este de notat, că filmul Birth Of The Dragon, a avut premiera inițial la TIFF 2016, iar ceea ce vedem  noi în acest trailer, este o versiune nouă cinematografică, ce a suferit un alt montaj şi câteva filmări.
Birth Of The Dragon (2017) Poster
George Nolfi regizează filmul, după un scenariu scris de Stephen J. Rivele și Christopher Wilkinson.
Phillip Ng, Xia Yu, Billy Magnussen, Jin Xing, Jingjing Qu și Simon Yin, joacă în Birth Of The Dragon.
Corey Yuen, este cel ce supraveghează secvențele de luptă importante.
Birth Of The Dragon, ajunge în cinematografe pe 25 August şi deocamdată, nu are distribuitor în România.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.