BLADE RUNNER 2049 Lansează Primul Film Scurt Prequel Cu JARED LETO

BLADE RUNNER 2049 Lansează Primul Film Scurt Prequel Cu JARED LETO

BLADE RUNNER 2049 Lansează Primul Film Scurt Prequel Cu JARED LETO de unde aflăm ce se întâmplă în universul Blade Runner prin anul 2036.

Până în prezent, Blade Runner 2049, arată ca un film fantastic din punct de vedere estetic, iar fanii filmului original, speră ca şi subiectul producţiei SF să fie pe măsură.
După ce am aflat că Blade Runner 2049, va primi o infuzie de muzică bună pentru coloana sonoră, prin participarea compozitorului Hans Zimmer, iată că astăzi avem parte de un preview extins pentru un moment hotărâtor în evoluţia replicanţiilor din universul creat de Philip K. Dick în opere precum Visează androizii oi electrice?, operă ce a stat la baza filmului original Blade Runner din 1982. Plasarea regizorului Denis Villeneuve, la cârma unei continuari SF ce vine la aproximativ 35 de ani după lansarea filmului original, după ce acesta a coordonat filme precum Arrival sau Sicario, este un motiv pertinent de a fi încântat de acest sequel Sci-Fi. Regizorul Denis Villeneuve, se bazează pe promovarea aparentă a filmului pe internet, şi tocmai de aceea, a lansat un film scut ce ne spune o poveste plasată între cele două filme.
O poveste în care rolul principal este interpretat de Jared Leto.Pe măsură ce ne apropiem de lansarea lui Blade Runner 2049, Warner Bros. oferă fanilor un clip care va atrage un interes și mai mare. Filmul scurt explică ce s-a întâmplat în lumea filmului Blade Runner între primul film, stabilit în 2019, și acest sequel, stabilit în 2049. Acest scurtmetraj, are loc în anul 2036 și se învârte în jurul personajului lui Jared Leto, Niander Wallace. În acest film scurt, regizat de Luke Scott (Morgan), Wallace, încearcă să introducă pe piaţă o nouă linie de replicanți „perfecționați” numiţi Nexus 9, încercând să interzică abrogarea replicanţiilor. Acest lucru are, fără îndoială, ramificații serioase care vor fi cruciale pentru complotul din viitorul Blade Runner 2049.
Acest preview, este unul din cele trei filme scurte care vor debuta înaintea premierei lui Blade Runner 2049, care vor spori în continuare incursiunea noastră în universul Blade Runner, aducând mai multe informații.
În 2023, autoritățile guvernamentale au legiferat o „interdicție” pe o perioadă nedeterminată a producției replicanţiilor, deoarece cu un an înainte, a fost lansat un masiv impuls electromagnetic, ce a scos din funcţiune, aproape toţi replicanţii existenţi. Deci, în acest film scurt, Niander Wallace (Jared Leto), încearcă revenirea replicanţiilor ca produs, având în vedere începutul producţiei unor noi replicanți ce vor fi creați după ce interdicția va fi ridicată.

Realizat după un scenariu conceput de Michael Green (Logan, Alien: Covenant) și Hampton Fancher, care a colaborat la realizarea scenariului original din Blade Runner şi având cinematografia realizată de nominalizatul la Oscar, Roger Deakins, distribuţia lui Blade Runner 2049, mai include nume sonore ca Mackenzie DavisJared LetoDave Bautista, Carla Juri, Barkhad Abdi și Robin Wright.
Blade Runner 2049, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 6 Octombrie 2017.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.