DC Films Lucrează La Un Film Despre Originea Personajului JOKER Produs De Scorsese

DC Films Lucrează La Un Film Despre Originea Personajului JOKER Produs De Scorsese

DC Films Lucrează La Un Film Despre Originea Personajului JOKER Produs De Scorsese şi regizat de Todd Phillips (The Hangover).

Veste mare pentru toţi fanii DC Comics. Cei de la site-ul Deadline, ne informează că Warner Bros. și DC Films, se află în faza incipientă de a dezvolta o nouă poveste de origine pentru personajul Joker, o ultimă extindere a universului Batman. Iar pentru asta, au adus la bordul ecrănizarii, câteva nume grele din industria cinema, inclusiv pe maestrul Martin Scorsese. Din câte spune raportul, regizorul filmului The Hangover, Todd Phillips, este pregătit să colaboreze și să scrie scenariul alături de Scott Silver (The Fighter).
Iar din câte spun sursele, Martin Scorsese, va produce filmul, împreună cu Todd Phillips.
Filmul intenționează să lanseze un nou banner pentru Warner Bros., care va extinde universul filmelor DC, pentru a crea noi poveşti cu diferiți actori care vor interpreta personajele dragi. Povestea de origine a lui Joker, se spune că este separată de alte ecranizări cinematografice anterioare, ceea ce înseamnă că Jared Leto, nu va prelua rolul acestei iterații a personajului din Suicide Squad. Potrivit informaţilor, el îşi va repeta rolul în continuarea filmului Suicide Squad și în spinoff-ul despre povestea lui Harley Quinn, dar povestea de origine va avea în rolul principal un actor nou, probabil mai tânăr.Intenția este aceea de a crea un film stabilit într-un Gotham City al anilor ’80, o producţie care nu este menită să se simtă ca un film DC, ci mai degrabă că unul din filmele lui Martin Scorsese din acea epocă, cum ar fi Taxi Driver, Raging Bull sau The King Of Comedy. Todd Phillips și scenaristul Scott Silver, au început deja să lucreze la povestea scenariul, dar nu există încă nimic confirmat oficial despre modul în care această nouă ecranizare se va potrivi cu programul curent al celor de la DC.
Din punctul de vedere al fanilor, este probabil un şoc să afle că Batman și Martin Scorsese, se află în aceeași propoziție. Nu suntem siguri că Jokerul are nevoie de încă o poveste de origine. Dar aflând de această colaborare, (Scorsese-Todd Phillips-Scott Sliver), este imposibil să nu fii entuziasmat.
Ideea unei noi ecranizări și posibilitatea de a vedea un actor nou în acest rol, ar trebui să fie cu adevărat palpitantă pentru orice fan DC Comics. Și poate că ar trebui să repetăm, este vorba de Martin Scorsese. Aşteptăm cu nerăbdare un comunicat oficial şi o sumedenie de speculaţii despre cine ar putea interpreta rolul iconic.
Tu cine crezi că ar fi potrivit în acest rol?Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.