MISIUNE IMPOSIBILĂ 6: Se Întrerup Filmările Din Cauza Accidentării Lui TOM CRUISE ce şi-a fracturat glezna şi este în repaus pe o perioadă de trei luni.

MISIUNE IMPOSIBILĂ 6: Se Întrerup Filmările Din Cauza Accidentării Lui TOM CRUISE

MISIUNE IMPOSIBILĂ 6: Se Întrerup Filmările Din Cauza Accidentării Lui TOM CRUISE ce şi-a fracturat glezna şi este în repaus pe o perioadă de trei luni.

La începutul acestei săptămâni, toată lumea a aflat cu stupoare că Tom Cruise, a suferit un mic accident în timpul filmărilor pentru Misiune: Imposibilă 6. Tom Cruise, care insistă să îşi realizeze propriile cascadorii, a sărit dintr-o clădire și a suferit o leziune la genunchi şi una destul de gravă la gleznă. Acum, se pare că accidentul suferit de actor, este suficient de grav pentru opri producția filmului timp de trei luni.
Tom Cruise şi-a riscat viaţa mai ales în filmele Mission: Impossible, care l-au purtat pe actor pe celei mai înalte clădiri din lume și l-au atârnat de cele mai impozabile avioane din lume. Tom Cruise, a declarat că îşi asumă aceste riscuri, deoarece audiența poate să-și dea seama când este un cascador, sau când este el, așa că este dispus să-și asume riscuri pentru divertismentul nostru. Ce înseamnă cu adevărat această întârziere pentru filmul Misiune: Imposibilă 6, încă nu se ştie exact.În mod șocant, cel mai mare beneficiar al acestei întârzieri ar fi ecranizările universului DC  Comics, al celor de la  Warner Bros, cei care îl vor pe Henry Cavill pentru refilmările la filmul Justice League, unde Cavill interpretează rolul lui Superman. Cei de la Paramount, au refuzat să-l lase pe Henry Cavill să-și radă mustața, dar devreme ce filmările au fost întârziate la Misiune Imposibilă 6, este posibil ca Cavill să se poată rade, pentru că actorul are si alte angajamente cinematografice. Acestea fiind spuse, întârzierea ar putea face viața dificilă pentru starurile filmului, care au majoritatea programate anterior alte proiecte. În plus, cei de la Paramount, s-ar putea confrunta cu o dilemă, deoarece au vrut să înceapă filmările pentru Top Gun 2, film ce ar trebui să înceapă filmările în iulie 2019.
Mission: Impossible 6, este programat să ajungă în cinematografe pe 27 iulie 2018, dar cu o întârziere de trei luni, filmul va fi aproape sigur reprogramat pentru altă dată de lansare.

Mission Impossible 6: Tom Cruise si Ving Rhames
Vorbind cu cei de la publicaţia Empire, regizorul Christopher McQuarrie, a confirmat faptul că Tom Cruise şi-a rupt glezna și că momentat actorul este bine, dar filmul va lua o pauză de producție:
„De fapt, nu vom înceta să lucrăm la film. Chiar în acest moment sunt în drum spre o locaţie de filmat. Vom rearanja pur și simplu ordinea în care aveam de gând să facem anumite lucruri pentru producţia filmului. Acest lucru, de fapt, ne oferă o oportunitate de a intra în sala de editare să ne jucăm mai mult cu ceea ce am filma până acuma și să reevaluăm filmul, un lucru care este un lux în mod normal, pentru că ești îmbarcat într-un tren care pur și simplu nu se oprește.”

Vezi mai jos un video cu cascadoria în care s-a rănit Tom Cruise.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.