Primul Trailer Pentru THE PUNISHER: Serialul Justiţiarului Interpretat de JON BERNTHAL

Primul Trailer Pentru THE PUNISHER: Serialul Justiţiarului Interpretat de JON BERNTHAL

Primul Trailer Pentru THE PUNISHER: Serialul Justiţiarului Interpretat de JON BERNTHAL şi adus pe micile ecrane de Marvel şi Netflix.

Nu în mod surprinzător, noul trailer pentru serialul original Netflix, a sosit în același timp cu lansarea serialului Marvel, The Defenders, care a explodate cu cele opt episoade pe platforma de streaming.
De asemenea, nu este surprinzător faptul că actorul Jon Bernthal, se dezlănţuie în rolul lui Frank Castle, a.k.a The Punisher, cu atât de multă ardoare, după ce şi-a făcut debutul în Daredevil Sezonul 2.
Este o combinaţie perfectă și așteptam să vedem ce se întâmplă cu The Punisher în propriile sale aventuri televizate. Iar când vine vorba de răzbunare, Frank are nevoie de toate atuurile pentru a-și face treaba.
Forța personajului este principala armă centrală în acest teaser trailer, acționând ca percuție la o serie de flashbackuri din trecutul militar şi violent al lui Frank Castle interpretat de Jon Bernthal.Evident, cea mai recentă amintire a lui, este legată de violența cu care a fost distrusă familia sa în New York. Se pare că vom vedea ceva mai multe din povestea lui The Punisher, decât ceea ce a fost în scurta lui introducere din Daredevil.
Vigilentul personaj, își va desfășura propriile abilităţi şi setea de justiție pe străzile orașului.
Tonul interesant cu care este prezentat acest teaser trailer, ne demonstrează că The Punisher, va fi un serial obiectiv cu povestea originală a personajului şi aşteptăm să vedem cât mai multe despre Justiţiarul care nu mai are nimic de pierdut.
The Punisher Promo
Ben Barnes joacă rolul lui Billy Russo, Ebon Moss-Bachrach, rolul lui Micro, iar Amber Rose Revah este Dinah Madani în noul serial al celor de la Marvel.
The Punisher, ajunge pe micile ecrane pe serviciul de streaming Netflix, în acesta toamnă.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.