STAR WARS: Filmul Spinoff Despre OBI-WAN KENOBI Este În Sfârșit În Lucru

STAR WARS: Filmul Spinoff Despre OBI-WAN KENOBI Este În Sfârșit În Lucru

STAR WARS: Filmul Spinoff Despre OBI-WAN KENOBI Este În Sfârșit În Lucru după ani de speculaţii, predicţii şi presiuni venite din partea fanilor.

După povestea tânărului mercenar Han Solo, ce va ajunge în cinema prin 2018, vom vedea în cinematografe şi povestea înţeleptului Jedi, Obi-Wan Kenobi, mentorul tânărului Luke Skywalker şi principalul arhitect al strategiei republicii din faimosul Război Al Clonelor. Inevitabilul film spinoff despre maestrul Obi-Wan Kenobi, este oficial în lucru. Din câte spun sursele, Lucasfilm, se află în discuții timpurii cu Billy Elliot și regizorul Stephen Daldry, pentru a regiza un film independent despre Maestrul Jedi. Raportul clarifică faptul că „discuțiile sunt în primele etape” și că nu există încă un scenariu pentru proiect. În cazul în care negocierile se vor încheia cu bine, Stephen Daldry, va supraveghea procesul de dezvoltare și scenariul filmului, alături de echipa Lucasfilm. Pentru a răspunde la întrebarea ce se află în mintea tuturor, nu se știe încă dacă Ewan McGregor, îşi va relua rolul. Actorul, a preluat rolul iconic, interpretat în filmul original de Sir Alec Guinness, făcându-şi prima apariție în The Phantom Menace. Vocea lui a fost folosită chiar și în recentul The Force Awakens, iar Ewan McGregor, și-a exprimat entuziasmul pentru revenirea la acest rol, de nenumărate ori şi în multe interviuri. Doar anul trecut a declarat: „Mi-ar plăcea foarte mult să apar și eu într-unul din aceste filme noi. Cred că povestea lui Obi-Wan dintre Episodul III și Episodul IV, ar avea un farmec aparte. „În ciuda faptului că acest film, a fost prezis de către fani, a fost şi o mișcare financiară evidentă pentru cei de la Lucasfilm și Disney. Zvonurile din trecut, nu au fost negate de către cele două  studiouri, iar un film solo pentru Obi-Wan Kenobi, va avea un succes garantat din punct de vedere financiar.
Oricum, acest lucru le oferă celor de la Lucasfilm, suficient timp pentru a încheia noua trilogie cu Episodul IX, înainte de a pune roțile în mișcare într-un film independent cu Obi-Wan Kenobi. Pe lângă filmul Han Solo, care în prezent îşi finalizează filmările sub îndrumarea noului regizor Ron Howard, se spune că Lucasfilm dezvoltă filme posibile pentru Yoda și pentru mercenarul preferat al tuturor fanilor universului Star Wars: Boba Fett.
Primul film spinoff Star Wars, din planul maret al celor de la Disney, a fost lansat anul trecut cu mare succes. Rogue One: A Star Wars Story, a adus pe marele ecran, personaje noi şi o poveste ce are legătură cu celebra sagă clasică, având încasări trecute de un miliard de dolari la box office-ul internaţional. Repornirea francizei, a început cu Star Wars: The Force Awakens, primul film al trilogii noi, care s-a fost lansat în decembrie 2015 şi a obţinut peste 2 miliarde de dolari internaţional, până acum.
Continuarea Star Wars: The Last Jedi, va ajunge în cinematografe pe 15 Decembrie, anul acesta.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.