Actorul DAVID HARBOR Este De Nerecunoscut În Prima Imagine Din HELLBOY

Actorul DAVID HARBOR Este De Nerecunoscut În Prima Imagine Din HELLBOY

Actorul DAVID HARBOR Este De Nerecunoscut În Prima Imagine Din HELLBOY ce dezvăluie o înfăţişare de familiară fanilor.

Cei de la Lionsgate, au dezvăluit prima imagine cu actorul David Harbour în pielea personajului titular din viitorul film Hellboy și cu siguranță putem spune că personajul, arată aşa cum ne aşteptam.
Filmul Hellboy, a fost anunțat la începutul acestui an de către creatorul de benzi desenate Mike Mignola, cel care va crea o poveste nouă, fără vreo legătură cu cele două adaptări personale ale lui Guillermo del Toro. Actorul David Harbour, care şi-a făcut debutul fantastic în serialul Stranger Things, a primit rolul principal, iar filmul va fi adus la viaţa de către regizorul filmului The Descent, Neill Marshall. Mai târziu, s-au alăturat distribuției noului film Hellboy şi actriţa Mila Jovovich (Resident Evil), în rolul personajului negativ al filmului Blood Queen și Ian McShane în rolul profesorului Bruttenholm, mentorul lui Hellboy. Prima imagine din Hellboy, a fost inițial lansată pe tweeter de către creatorul lui Hellboy, Mike Mignola, iar cei de la Lionsgate, au împărtăşit şi ei imaginea în care David Harbour, arată total diferit.Actorul DAVID HARBOR Este De Nerecunoscut În Prima Imagine Din HELLBOY
Totuşi, această imagine, nu este una foarte şocantă pentru fanii benzilor desenate şi nici pentru cei ce au văzut cele două adaptări ale lui del Toro, ce îl aveau în rolul principal pe Ron Perlman. De fapt, după cum spune chiar creatorul personajului, imaginea reflectă exact personajul di benzi desenate, dar cu o mică distincție semnificativă între interpretarea lui Ron Perlman şi această nouă reîncarnare.
David Harbour, a dezvăluit că noul Hellboy, nu va fi o poveste de origine și a explicat cum intenționează să ducă personajul într-o nouă direcție:
-„Sunt lucruri pe care eu le voi face diferit. Hellboy, este acelaşi personaj ca şi cel pe care l-a interpretat Ron Perlman. Totuşi, există anumite lucruri care nu vor fi la fel, mai ales că există o abordare diferită pentru a sublinia lucrurile. Ron a îmbrățișat acest stil macho în el însuși și în Hellboy. Mi-a plăcut foarte mult și este foarte distractiv cu o performanță superamuzantă, dar cred că Hellboy, are o anumită psihodinamică, unde ocazional el trebuie să dovedească că este un adevărat leu, şi trebuie să arate asta.”

David Harbour pe platourile de filmare pentru noul film HELLBOY
Este cu siguranță o schimbare de interpretare pentru David Harbour, mai ales că publicul este obișnuit să îl vadă în rolul blândului şerif Jim Hopper din Stranger Things, faţă de acest rol mai întunecat pe care regizorul Neill Marshall îl dorește în noul film Hellboy. Regizorul a declarat încă de la începutul proiectului că dorește să meargă la limita dintre povestea din benzi desenate şi un adevărat film de groază cu un personaj înfiorător, precum Hellboy. Tot ceea ce ne-a putu spune regizorul filmului, este că această versiune a personajului, va fi mult mai întunecată și mult mai groaznică decât benzile desenate sau orice altă versiune anterioară a sa.Noul film Hellboy, este programat să ajungă în cinematografe pe 12 Aprilie 2019, şi mai are în distribuţie actori ca Milla Jovovich sau Ian McShane.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.