Primul Trailer Pentru FIFTY SHADES FREED Te Invită La Nunta Lui Mr. Gray Şi Doamna Steele

Primul Trailer Pentru FIFTY SHADES FREED Te Invită La Nunta Lui Mr. Gray Şi Doamna Steele

Primul Trailer Pentru FIFTY SHADES FREED Te Invită La Nunta Lui Mr. Gray Şi Doamna Steele în volumul final al acestei francize.

Jamie Dornan și Dakota Johnson, se vor întoarce pentru a-i interpreta pe Christian Gray și Anastasia Steele în Fifty Shades Freed, al treilea capitol bazat pe cel mai bine vândut fenomen literar: Fifty Shades.
Extinzându-se la evenimentele lansate în filmul din 2015 și la blockbuster-ul din 2017, care au adus aproape 950 de milioane de dolari la nivel mondial, noua producţie, va ajunge în cinematografe de Ziua Îndrăgostiților în 2018.
În mod surprinzător, iată că s-a lansat primul trailer pentru Fifty Shades Freed, alături de primul poster pentru capitolul final al trilogiei Fifty Shades. Așa după cum ne-am fi putut aștepta, cadrele principale din acest teaser trailer, sunt cele cu nunta lui Christian Gray și Anastasia Steele (Jamie Dornan și Dakota Johnson), câteva scene de sex și un sentiment vag de violență și pericol. Fanii cărţilor lui E.L. James, care au dat naștere acestei francize, vor avea fără îndoială, posibilitatea de a înţelege ceva mai mult din povestea viitorului film din scenele prezentate aici, dar nimic nu prezintă ceva concret pentru un novice în această franciză.Pentru toată tensiunea vizuală și ritmul pe care regizorul James Foley, l-a adus în aceste proiecte, manipularea lui Fifty Shades Darker, s-a simțit destul de rece, impersonal și cu prea puțină grijă pentru înţelegerea poveştii de către cei care nu ştiau povestea din cărţi. Presupunând că volumul final al acestei francize, va avea puţin mai multă acțiune și mai multă dramă pentru a revoluționa stilul de a povesti astfel de adaptări, James Foley, s-ar putea să fie mai implicat în această poveste finală, şi probabil, va încerca să evite greşelile filmului anterior. De fapt, dacă filmul nu ar fi fost conectat la această franciză, acest teaser trailer ne-ar fi amintit de emoțiile neliniștite ale anilor ’90, cum ar fi Fatal Attraction sau Basic Instinct. De asemenea, filmul are o arie destul de solidă de actori în distribuţie care să treacă dincolo de faima lui Dakota Johnson și Jamie Dornan, inclusiv Victor Rasuk, Tyler Hoechlin, Arielle Kebbel și Eric Johnson.
Oricum ar fi, acest teaser, are o anumită semnificaţie, în afară de a ne prezenta principalul eveniment al viitorului film. Înainte de a comenta mai mult despre primul trailer, aşteptăm să vedem unul de mai lungă durată.

Poster Fifty Shades Freed
Fifty Shades Freed, este regizat de James Foley, cel care a regizat şi Fifty Shades Darker, produs de Michael De Luca, Dana Brunetti şi Marcus Viscidi, alături de E. L. James, creatoarea cărţilor ce au dat naştere seriei de blockbustere. Scenariul filmului este realizat de Niall Leonard, după materialul scris în romanul lui E.L. James.
Fifty Shades Freed, ar trebui să ajungă în cinematografe de ziua îndrăgostiţilor în 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.