Trailer WONDER WHEEL: Kate Winslet Şi Justin Timberlake Conduc Filmul Lui Woody Allen

Trailer WONDER WHEEL: Kate Winslet Şi Justin Timberlake Conduc Filmul Lui Woody Allen

Trailer WONDER WHEEL: Kate Winslet Şi Justin Timberlake Conduc Filmul Lui Woody Allen ce spune o poveste dintr-un parc de distracţii al anilor 50.

Amazon Studios a lansat primul trailer pentru noul film al scriitorului şi regizorului Woody Allen, intitulat Wonder Wheel. Filmul, se învârte în jurul insulei Coney Island din anii 50 și spune povestea a patru personaje care se intersectează: o fostă actriță care lucrează ca o chelneriță (Kate Winslet), soțul ei operator de carusel (Jim Belushi), fiica înstrăinată (Juno Temple), care se ascunde acum de gangsteri, și un tânăr salvamar frumos, cu visează să devină dramaturg (Justin Timberlake).
Ceea ce este cel mai remarcabil la acest trailer, este cinematografia lui Vittorio Storaro, care a lucrat şi la ultimul film al lui Woody Allen, precum și o serie de alte filme notabile precum Apocalypse Now și Last Tango In Paris. Woody Allen, a lucrat în mod regulat cu Darius Khondji, dar, acesta pare să fi fost ocupat în perioada în care Woody Allen şi-a realizat ultimele filme. Colaborarea aici este incredibil de colorată și teatrală, iar dacă e să fim foarte cinstiţi, este probabil cel mai bun punct al acestui film.În ceea ce privește povestea, ca și în cazul fiecărui film al maestrului Woody Allen, ar putea fi bine sau ar putea fi rău. Totuşi, performanța lui Kate Winslet, ar putea aduce un plus important filmului lui Woody Allen.
WONDER WHEEL, spune povestea a patru personaje ale căror vieţi se intersectează în mijlocul agitaţiei parcului de distracţii al insulei Coney din anii 1950: Ginny (Kate Winslet), o fostă actriţă volatilă emoţională, care acum lucrează ca o chelneriță, Humpty (Jim Belushi), soțul dur al ei şi operatorul unui carusel; Mickey (Justin Timberlake), un tânăr salvamar frumos care visează să devină dramaturg; și Carolina (Juno Temple), fiica lui Humpty, care se îndepărtează de părinţi tot mai mult şi se ascunde de gangsteri ce o caută în apartamentul tatălui ei. Cinemeastul Vittorio Storaro, surprinde o poveste de pasiune, violență și trădare care se desfăşoară pe fundalul unui tablou pitoresc al insulei Coney, din anii 50.

Poster Wonder Wheel (2017)Scris şi regizat de Woody Allen, Wonder Wheel ar trebui să ajungă în cinematografe din 1 Decembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.