Actorul JOE MANGANIELLO Dezvăluie Armura Completă A Personajului DEATHSTROKE

Actorul JOE MANGANIELLO Dezvăluie Armura Completă A Personajului DEATHSTROKE

Actorul JOE MANGANIELLO Dezvăluie Armura Completă A Personajului DEATHSTROKE aşa cum apare el la finalul filmului Justice League.

Înainte de toate: Alertă Spoiler, pentru cei care nu au văzut încă filmul Justice League.
Actorul Joe Manganiello, cel care îl va interpreta pe nemilosul personaj DC, Deathstroke, a lansat pe tweeter în acest week-end, prima imagine oficială a personajului său, aşa cum apare el în scena de după genericul de final al filmului Justice League. În ciuda faptului că producţia Justice League, s-a dovedit a fi un film mai puţin popular, similar cu predecesorii săi de la DC Films, cum ar fi Batman v. Superman: Dawn of Justice și Suicide Squad, există totuşi câteva momente strălucitoare în film. Acestea includ şi secvenţa post-credit în care debutează oficial personajul interpretat de Joe Manganiello, Slade Wilson aka Deathstroke. Iar dacă există ceva reprezentant cu succes în filmul Justice League, este deschiderea spre universul extins al personajelor DC. Evident, cu toții așteptăm cu nerăbdare să vedem filmele de sine stătătoare pentru câteva din personajele prezente în Justice League, dar este sigur să spunem că majoritatea dintre noi nu ne-am așteptat ca filmul să îl prezinte în câteva cadre și pe Deathstroke. Această primă imagine ce vine de pe contul oficial al actorului, ne oferă detalii clare despre armura personajului din timpul scenei post-credit a filmului Justice League, asta după ce personajul și-a luat masca jos, pentru a purta o discuţie cu Lex Luthor. Costumul înfricoșător arată interesul celor de la DC pentru satisfacerea interesului fanilor şi indică faptul că această versiune a lui Slade Wilson, a optat pentru o armură de luptă.



JOE MANGANIELLO Dezvăluie Armura Completă A Personajului DEATHSTROKE
Au fost multe zvonuri despre introducerea lui Deathstroke în universul DC. Știm că actorul a fost confirmat deja de mult timp ca un personaj negativ. Până și fanii îl tachinau pe actor pe reţelele de socializare. Inițial, era vorba că Deathstroke, va apare în filmul independent despre Batman, pe care Ben Affleck trebuia să-l regizeze. Dar, devreme ce au avut loc schimbări semnificative în proiectul solo Batman, deocamdată nu se ştie nimic oficial. Schimbările respective au dus la preluarea atribuțiilor regizorului pentru filmul solo Batman, de către Matt Reeves.
Așa că atunci când Joe Manganiello a apărut în Justice League, împreună cu armura sa personalizată, toată lumea a fost surprinsă. Faptul că Deathstroke pare să gătească ceva împreună cu Lex Luthor, adaugă cu siguranță o greutate aparte scenei respective. În timp ce nu s-a confirmat nimic despre viitorul întregii francize, tot planul celor de la DC, atârna într-un echilibru destul de fragil, deoarece succesul filmului Justice League la box-office, nu arată prea strălucitor. Totuşi, scena de după genericul filmului, sugerează tonul filmului independent despre personajul Deathstroke, care pare să se potrivească cu viitorul presupus univers Batman.

Joe Manganiello



Ceea ce știm clar este că cei de la DC, au planuri mari pentru personaj, deoarece se zvonește că Deathstroke va apărea atât în The Batman, filmul ce va fi regizat de Matt Reeves, cât și în filmul său propriu care poate, sau nu, va fi regizat de Gareth Evans (The Raid: Redemption, The Raid 2).

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.