CRIMA DIN ORIENT EXPRESS Va Continua Adaptările De Aghata Christie Cu MOARTE PE NIL

CRIMA DIN ORIENT EXPRESS Va Continua Adaptările De Aghata Christie Cu MOARTE PE NIL

CRIMA DIN ORIENT EXPRESS Va Continua Adaptările De Aghata Christie Cu MOARTE PE NIL şi noi aventuri ale detectivului de talie mondială Hercule Poirot.

Nu este chiar o mişcare surprinzătoare din partea celor de la 20th Century Fox, luând în considerare, succesul adaptărilor cu Hercule Poroit din trecut. Death On The Nile, este deja în lucru, iar nouă aventură poliţistă inspirată din opera poliţistă a scriitoarei Agatha Christie, îl va pune pe faimosul detectiv, într-o situaţie tensionată, atunci când o întâlneşte pe Linnet Doyle, în aparență, o ființă aproape neverosimilă ce pare să aibă tot ceea ce-și poate dori o femeie: frumusețe, bogăţie, inteligență, farmec și un soţ iubitor. Când ea este însă ucisă, detectivul nostru și subtilul psiholog Hercule Poirot, aflat întâmplător în aceeași excursie, descoperă cu tristețe tot vălmășagul de interese și de patimi țesut în jurul bogatei moștenitoare, dar şi povestea unui triunghi amoros destrămat în mod criminal. Scriitoarea Agatha Christie, consideră Moarte Pe Nil, unul dintre cele mai reușite romane ale sale, iar criticii și publicul nu au contrazis-o.Peter Ustinov în rolul Hercule Poirot din filmul Moarte Pe Nil, adaptarea din 1978.
Totuşi, suntem puţini uimiţi. În ciuda faptului că Murder On The Orient Express, nici măcar nu s-a lansat în toată lumea, cei de la 20th Century Fox, au anunţat că pregătesc deja această continuare, inspirată tot de universul literar al scriitoarei Agatha Christie. Romanul poliţist Moarte Pe Nil, a fot publicat pentru prima dată pe 1 Noiembrie 1937, la aproape la trei ani după Murder On The Orient Express, şi a fost un succes deplin. Deocamdată, rămâne să vedem cât succes va avea adaptarea Crima Din Orient Express, a regizorului Kenneth Branagh, care probabil va relua rolul lui Poirot şi cine ştie, poate va regiza şi această continuare. Din câte se pare, scenaristul Michael Green, cel care a adaptat scenariul lui Orient Express, a început deja lucrul la nouă aventură a detectivului belgian. Romanul Moarte Pe Nil, a mai avut parte de o adaptare notabilă în 1978, film din a cărui distribuţie nu au lipsit nume sonore ca Bette Davis, Mia Farrow, Maggie Smith, Angela Lansbury, David Niven şi Peter Ustinov (Hercule Poroit).

Poster Murder On The Orient ExpressÎmpreună cu Kenneth Branagh, care are dubla datorie de a juca și de a regiza filmul, în Murder On The Orient Express, mai joacă o adevărată pleiadă de staruri, printre care Penelope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Josh Gad, Derek Jacobi, Leslie Odom Jr., Michelle Pfeiffer, Daisy Ridley, Michael Pena şi Lucy Boynton.
Murder On The Orient Express, ajunge în cinematografele din România, pe 24 Noiembrie.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.