FIFTY SHADES FREED: Vezi Noul Trailer Extins Pentru Capitolul Final Al Trilogiei

FIFTY SHADES FREED: Vezi Noul Trailer Extins Pentru Capitolul Final Al Trilogiei

FIFTY SHADES FREED: Vezi Noul Trailer Extins Pentru Capitolul Final Al Trilogiei ce scoate la iveală relaţia complicată dintre Christian şi Anastasia.

Există o șansă bună să ştiţi deja dacă vă aflați printre fanii care aşteaptă cu nerăbdare filmul Fifty Shades Freed, înainte de a vedea chiar și trailerul final al producţiei. Acesta este cel mai recent preview lansat de studio şi ultimul trailer major al ultimului capitol conceput de E.L. James. Nunta lui Christian şi Anastasia, pare că sudează fericirea fără margini a celor doi, care simt că viaţa lor este abia la început. Ei sunt convinşi că nimeni şi nimic nu le poate rupe această legătură bazată pe iubire necondiţionată. Însă, îndată ce ei se întorc din luna de miere şi dau piept cu realitatea vieţii de zi cu zi, realizează că trebuie să depună eforturi uriaşe pentru a menţine iubirea vie şi puternică în această căsnicie. Lui Christian îi este imposibil să renunţe la nevoia sa de a controla tot ce îl înconjoară, iar Anastasia simte nevoia de a avea doza ei de libertate, ceea ce naşte o serie de conflicte între cei doi. Însă relaţia celor doi , şi sentimentele unuia pentru celălalt, sunt greu puse la încercare când ceea ce ar trebui să fie cel mai frumos lucru pe care l-ar putea experimenta devine cel mai respingător şi mai de temut pentru Christian, întrucât el simte că lucrurile îi scăpa de sub control.În această parte a ecranizării poveştii autoarei E.L. James, reapare şi Jack Hyde (Eric Johnson), care este oarecum însetat de răzbunare, căutând să îl rănească pe Christian, prin orice mijloc posibil, atentând chiar la viaţa Annei şi a surorii lui Christian, Mia. Elena Lincoln, interpretată de Kim Basinger, reapare într-o ultimă încercare de a-l seduce pe Christian, în cel mai vulnerabil moment al său, atunci când acesta are îndoieli cu privire la sentimentele faţă de actuala sa soţie. Evident, ultima parte a trilogiei erotice, aduce cu sine noi intrigi, câteva răsturnări de situaţie interesante, şi un thriller ce promite că va ţine cu sufletul la gură toţi fanii francizei.
Distribuţia filmului conţine nume ca Dakota Johnson, Jamie Dornan, Eric Johnson, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty și Marcia Gay Harden.

Fifty Shades Freed, este regizat de James Foley, cel care a regizat şi Fifty Shades Darker, produs de Michael De Luca, Dana Brunetti şi Marcus Viscidi, alături de E. L. James, creatoarea cărţilor ce au dat naştere seriei de blockbustere. Scenariul filmului este realizat de Niall Leonard, după materialul scris în romanul lui E.L. James.
Fifty Shades Freed, ar trebui să ajungă în cinematografe de ziua îndrăgostiţilor în 2018.
Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.