PACIFIC RIM 2 UPRISING: Noul Clip Dezvăluie Cadre Epice Cu Monştrii Kaiju

PACIFIC RIM 2 UPRISING: Noul Clip Dezvăluie Cadre Epice Cu Monştrii Kaiju

PACIFIC RIM 2 UPRISING: Noul Clip Dezvăluie Cadre Epice Cu Monştrii Kaiju şi maşinile conduse de oameni într-o luptă continuă pentru salvarea Planetei.

Puteți să vă faceţi o idee despre maşinile uriaşe ce vor lupta împotriva monștrilor fantastici, într-un nou clip din spatele camerelor de filmat pentru filmul Pacific Rim Uprising, dar cel mai important, puteți să vedeți întoarcerea unui personaj din primul film: Mako Mori!
Exact, aţi ghicit: Rinko Kikuchi, se întoarce în cel de al doilea filme. Este greu de spus în acest moment la ce să ne aşteptăm de la Pacific Rim: Uprising. Probabil vom vedea o mulțime de monștri giganți și roboți care se vor lupta, adică exact ceea ce fanii primului film aşteaptă. Dar, considerând că proiectul aduce o grămadă de nume noi, de la distribuția tânără până la regizorul Stephen S. DeKnight, care a preluat conducerea continuării regizată de Guillermo del Toro, suntem deocamdată destul de încrezători în acest sequel.

John Boyega, care interpretează rolul personajului Jake Pentecost, mai exact fiul eroului interpretat de Idris Elba în primul film Pacific Rim, care urmează pașii tatălui său ca pilot de Jaeger.
Au trecut zece ani de la bătălia cruntă dintre monştri uriaşi și giganţii roboţi mecanizaţi din filmul Pacific Rim.
Cunoscută ca şi victoria de la Breach, programul special Jaeger, s-a transformat în cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii. Cei mai buni și mai străluciți tineri sunt recrutaţi să devină următoarea generație de eroi. Conflictul care se întinde la nivel global între aceşti monștri care fac distrugeri în masă și super-mașinile construite de om pentru a învinge creaturile cotropitoare, au fost doar un preludiu al atacului total asupra umanității. John Boyega, joacă rolul rebelului Jake Pentecost, un pilot Jaeger care-și promite că va deveni ca legendarul său tată, care și-a dat viața pentru a câștiga victoria omenirii împotriva monstruoşilor „Kaiju.” Jake, şi-a abandonat antrenamentul doar pentru a fi prins într-o lume interlopă criminală.Dar când o amenințare și mai neașteptată se dezlănțuie asupra orașele noastre și pare să îngenuncheze toată lumea, lui Jake i se oferă o ultimă șansă de a fi demn de moștenirea tatălui său, alături de sora lui înstrăinată Makro Mori (Rinko Kikuchi), care conduce o nouă generație curajoasă de piloți ce au crescut în umbra războiului. În timp ce caută dreptate pentru cei care s-au jertfit în luptă, singura lor speranță este să se unească într-o revoltă globală împotriva forțelor cotropitoare. Jake, se alătură pilotului rival Lambert (Scott Eastwood), care alături de hackerul de 15 ani, Amara (Cailee Spaeny), devin singura familie de care Jake are nevoie. Devenind cea mai puternică forță de apărare globală din istoria omenirii pregătită pentru ameninţările Kaiju, ei vor stabili un nou curs al războiului şi vor porni într-o aventură spectaculoasă la scară largă.
Regizat de Stephen S. DeKnight, continuarea filmului conceput de Guillermo del Toro în 2013, va introduce o nouă ligă de Jaegers, maşinile militarizate conduse de oameni, pentru a lupta împotriva amenințării Kaiju, complet echipate cu nume fantastice precum Gipsy Avenger, Bracer Phoenix, Sabre Athena, Titan Redeemer și Guardian Bravo.
PACIFIC RIM 2: UPRISING POSTER
În film mai joacă John Boyega, Scott Eastwood, Tian Jing, Charlie Day, Adria Arjona, Burn Gorman și Rinko Kikuchi.
Steven S. DeKnight regizează filmul Pacific Rim: Uprising, ce va ajunge în cinematografe pe 23 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.