STAR WARS: ULTIMII JEDI Învingător Concret La Încasările De Weekend

STAR WARS: ULTIMII JEDI Învingător Concret La Încasările De Weekend

STAR WARS: ULTIMII JEDI Învingător Concret La Încasările De Weekend cu 220 de milioane de dolari, sumă ce striveşte orice concurenţă de la boxoffice.

Star Wars: Ultimii Jedi, a încheiat primul weekend de la lansare cu încasări de aproximativ 220 milioane de dolari, adică cu doar 28 milioane de dolari în urma filmului Star Wars: The Force Awakens, care deţine recordul pentru cel mai multe încasări din weekend-ul de deschidere şi cel mai bun film la încasări din toate timpurile, pe plan intern în SUA. Având în vedere faptul că The Force Awakens, a fost primul dintr-o viitoare trilogie şi a avut ani buni în care a acumulat foarte multă anticipare după dezamăgitoarea trilogie prequel, Ultimii Jedi, a încasat o sumă impresionantă, plasându-l astfel pe locul doi ca cel mai bun film la încasările interne pentru ziua de lansare şi primul weekend. În ceea ce privește ordinea cronologică de lansare a filmelor Star Wars, acesta a învins până şi popularul spinoff Rogue One, care a avut încasări în primul weekend de aproximativ 65 milioane de dolari. Încasările filmului regizorului Rian Johnson, The Last Jedi, reflectă schimbarea pe care echipa de producţie a realizat-o în acest film, care pare să fie cu adevărat plin de viață și rezonanță, fără prea multe deficiențe.Ultimii Jedi, este o producţie palpitantă în amestecul său de tonuri, subtilităţi psihologice, multă sălbăticiune și atitudine rebelă față de propria sa mitologie. În acest sens, Ultimii Jedi este un eveniment mai admirabil decât chiar Empire Strikes Back, deși intriga renumitului Episod V, are o poveste mult mai dramatică. Ultimii Jedi, ar putea fi unul dintre cele mai controversate blockbustere ce se vor lansa de-a lungul acestui deceniu, fapt ce vorbește de la sine despre riscurile enorme pe care Rian Johnson le-a luat, în ceea ce va fi primul din multe filme Star Wars care le va regiza sau scrie. Succesul creativ al filmului, face ca discuțiile despre celelalte filme din topul încasărilor din weekend-ul 15 – 17 Decembrie, să fie o glumă. Filmele animate, au făcut cele mai bune încasări, iar Ferdinand și Coco, au ocupat locul al doilea și al treilea, datorită unei credințe neîntemeiate că Ultimii Jedi, este un pic prea adult pentru o audienţă mai tânără. Filmul Wonder, a intrat direct pe locul al patrulea, iar Justice League, deține cel de-al cincilea loc din clasamentul de week-end. Asta în timp ce Jumanji: Welcome To The Jungle, The Greatest Showman şi Pitch Perfect 3, vor fi competiţia majoră pentru Star Wars: The Last Jedi din următorul weekend. Toate aceste filme se vor lupta pentru un loc în top pentru săptămânile viitoare, dar nici unul nu va atinge nivelul de încasări al filmului Star Wars: Ultimii Jedi.

Iată primele cinci poziţii din topul box-office pentru weekend-ul trecut şi un clip de pe platourile de filmare pentru filmul Star Wars: The Last Jedi:

BOXOFFICE: 15 - 17 DECEMBRIE 2017

Film:Încasările Din Weekend:Total Încasări De La Lansare:
1. STAR WARS: THE LAST JEDI220,047,000 $220,047,000 $
2. FERDINAND13,325,000 $13,325,000 $
3. COCO10,025,000 $150,810,896 $
4. WONDER5,400,000 $109,256,738 $
5. JUSTICE LEAGUE4,170,000 $219,456,347 $
Date Furnizate De Box Office MojoLasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.