Vezi Noul Trailer Pentru READY PLAYER ONE Viitorul Film SF Al Lui Steven Spielberg

Vezi Noul Trailer Pentru READY PLAYER ONE Viitorul Film SF Al Lui Steven Spielberg

Vezi Noul Trailer Pentru READY PLAYER ONE Viitorul Film SF Al Lui Steven Spielberg despre realitatea virtuală din viitorul omenirii.

Un nou trailer a fost lansat pentru extraordinarul film Ready Player One, care dezvăluie mai multe detalii despre adaptarea SF extrem de anticipată a cineastului Steven Spielberg. Acest trailer nou, al doilea oficial, se înfige mai profund în intriga filmului, dezvăluind mult mai mult despre lumea virtuală ce se intitulează OASIS, dar și mai multe detalii incitante despre lumea reală din anul 2045. Paleta de culori relativ silențioasă este o alegere surprinzătoare, iar atunci când vine vorba despre călătoria virtuală a lui Wade, este greu să nu-i dai lui Spielberg, un extra credit pentru spiritul de aventură. Mai mult decât atât, perspectiva de a vedea un regizor de calibrul său lucrând într-un mediu extins al efectelor speciale şi cel al captării a mișcării, după ce majoritatea filmelor sale au folosit efecte speciale practice, este probabil cel mai incredibil lucru.
Filmul lui Steven Spielberg, Ready Player One, este stabilit în anul 2045, când lumea se află pe marginea haosului și al colapsului. Cu toate acestea, omenirea a găsit mântuirea în OASIS, un univers expansiv al realității virtuale, creat de James Halliday, un tip strălucit și excentric. Când el moare, promite că îşi va lăsa averea imensă primei persoana care va găsi un ou digital de paşte pe care l-a ascuns undeva în OASIS, declanşând astfel un concurs în care va intra, întreaga lume. Când un tânăr, mai puţin eroic, ce se numeşte Wade Watts (Tye Sheridan), decide să se alăture concursului, el este aruncat într-o vânătoare de comori înfricoșătoare, atât în realitate, cât şi în lumea virtuală, într-un univers fantastic plin de mistere, descoperii fantastice și mult pericol.Fanii romanului SF de Ernest Cline, ştiu că povestea din materialul scris din Ready Player One, este o declaraţie de dragoste faţă de cultura pop a anilor 80, în timp ce este și o poveste de acțiune și de aventură. Iar dacă e ceva ce să demonstreze cu primul trailer, Ready Player One, subliniază cât de grea este o asemenea adaptare, ce are la cârma regiei pe maestrul Steven Spielberg, ce aduce relatarea unor secvențe de acțiune complet nebunești. Steven Spielberg, a preluat cu mândrie acesta sarcină dificilă, şi asta se vede de la o postă în acest trailer. În timp ce vedem pentru prima oară lumea virtuală a viitorului intitulată OASIS, vedem şi incursiunea principalului personaj în această lume virtuală, ce îţi va permite să devii literalmente orice doreşti și să faci tot ce doreşti.  O introducere fantastică a lumii anului 2045, care nu dezvăluie prea mult din povestea de vânătoare a comorii care este în centrul atenţiei filmului SF.

Poster READY PLAYER ONE (2018)

Cu un scenariu adaptat de Cline și Zak Penn, Ready Player One, îl are pe Tye Sheridan în rolul princiapal, alături de actori ca Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, T.J. Miller, Simon Pegg și Mark Rylance.

Ready Player One, ajunge în cinematografe pe 30 Martie 2018.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.