Vezi Primele Imagini Cu BEN MENDELSOHN Şi JAMIE FOXX Din Filmul ROBIN HOOD

Vezi Primele Imagini Cu BEN MENDELSOHN Şi JAMIE FOXX Din Filmul ROBIN HOOD

Vezi Primele Imagini Cu BEN MENDELSOHN Şi JAMIE FOXX Din Filmul ROBIN HOOD ce ne va spune povestea de origine a personajului.

Actorul Taron Egerton, este cel ce îl va interpreta pe Robin Hood, în timp ce actriţa Eve Hewson, este Lady Marian. Otto Bathurst, cunoscut pentru regia unor diverse emisiuni TV, cum ar fi Peaky Blinders, este regizorul filmului.  El a declarat că noul Robin Hood va fi o re-imaginare curajoasă a poveştii clasice, puţin mai întunecată. Scenariul filmului a fost conceput de Joby Harold, cel care a finisat modernizarea unei alte poveşti clasice, King Arthur: Legenda Sabiei, pentru regizorul Guy Ritchie, film care nu a avut succesul aşteptat. Intitulat anterior Robin Hood: Origins, productia mai are în distribuţie actori că Jamie Foxx în rolul Little John, Jamie Dornan în rolul Will Scarlett, Eve Hewson ca Maid Marian și crème-de-la-crème: Ben Mendelsohn în rolul șerifului din Nottingham.
Lionsgate a împărtășit din nou un lot de imagini din film, iar șeriful din Nottingham, nu arată deloc cum ne aşteptam. Datorită unui ansamblu elegant din trei piese, Ben Mendelsohn, arată ca şi cum ar fi scos dintr-un cu totul alt film. de calitate. Dacă iniţial am văzut doar câteva imagini cu Taron Egerton şi Eve Hewson, iată că acum avem şi primele imagini cu Ben Mendelsohn, Jamie Dornan şi Jamie Foxx.Trebuie să recunoaştem că suntem oarecum sceptici față de poveştile de origini, mai ales când vine vorba despre anumite legende, unde punctul de pornire este destul de neclar. Suntem oarecum sceptici şi când ne uităm la costumele din Robin Hood. Pe lângă asta, nu suntem siguri că mai aveam nevoie de un alt film despre povestea lui Robin Hood. Oricum, această nouă versiune a lui Robin Hood, spune că eroul nostru a fost plecat pentru un timp, probabil în Cruciade, dar când revine, îşi găsește casa, mai exact Pădurea Sherwood, plină de corupție şi infracţiuni de neiertat. El adună o bandă de nelegiuiţi cu care va încerca să restabilească ordinea în Pădurea Sherwood. Probabil avându-l pe Ben Mendelsohn în rolul șerifului din Nottingham, va stârni vâlvă şi curiozitate în rândul cinefililor.  Filmul mai are in distributie actori ca Paul Anderson, Josh Herdman, Tim Minchin, Ian Peck, Nick Wittman, Nasser Memarzia, Antonio Lujak, si Björn Bengtsson.

TARON EGERTON În Rolul ROBIN HOOD Din Noul Film De OrigineFilmul Robin Hood, încă neintitulat, ar trebui să ajungă în cinematografe pe 21 Septembrie 2018.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.