Creatorii Serialului GAME OF THRONES Vor Dezvolta O Serie De Noi Filme STAR WARS

Creatorii Serialului GAME OF THRONES Vor Dezvolta O Serie De Noi Filme STAR WARS

Creatorii Serialului GAME OF THRONES Vor Dezvolta O Serie De Noi Filme STAR WARS ce nu vor face parte din saga episodică sau din noua trilogie.

Cei de la Lucasfim, ne anunţă oficial că cei doi creatori ai serialului Game Of Thrones, David Benioff și D.B. Weiss, vor scrie și vor produce o nouă serie de filme plasate în Universul Star Wars. Aceste noi filme, vor fi separate atât de saga episodică Skywalker, cât și de trilogia recent anunțată ce va fi dezvoltată de către regizorul Rian Johnson, scenaristul şi regizorul ultimului film din această epopee spaţială, Star Wars: The Last Jedi.David Benioff și D.B. Weiss

„David și Dan, sunt unii dintre cei mai buni cineaşti şi scenarişti ce lucrează în ziua de astăzi”, a spus Kathleen Kennedy, președintele Lucasfilm. „Priceperea lor în crearea unor personaje complexe sau adâncimea cu care crează poveşti și extind bogăția mitologiei, cu siguranţă îi vor împinge cu îndrăzneală în universul Star Wars, în moduri pe care le găsesc incredibil de interesante”. „În vara anului 1977 am călătorit într-o galaxie foarte îndepărtată, la care tot visăm de atunci „, a declarat Benioff și Weiss într-o declarație comună. „Suntem onorați de această ocazie şi probabil puțin îngroziţi de responsabilitate. Suntem destul de entuziasmați să începem de îndată ce sezonul final al serialului Game Of Thrones este complet”.

Boss-ul de la Disney, Bob Iger, a oferit câteva actualizări cu privire la noul proiect, explicând că Lucasfilm, a purtat discuții cu cei doi cineaşti de ceva timp și că în ciuda acreditărilor lor ca creatori ai unuia dintre cele mai de succes seriale TV din toate timpurile, nu au avut niciodată un interes în a se ocupa de un nou serial, fie el şi Star Wars. În schimb, cei doi, vor să se concentrează pe un moment anume din mitologia Star Wars, pentru a realiza o serie de filme noi.

David Benioff și D.B. WeissDeocamdată, cei de la Disney şi Lucasfilm, nu au stabilit nici o dată pentru premieră noilor filme. Dar, suntem siguri că vom mai auzi ştiri despre acest eveniment din viitorul francizei Star Wars.  Ultimul sezon al serialului Game Of Thrones, va fi difuzat pe HBO în 2019, iar în timp ce Benioff și Weiss plănuiau să regizeze un alt serial istoric ce se intitula Confederate, nu am fi surprinşi dacă această situaţie controversată a pus acest proiect pe tuşă și a deschis ușile pentru o trilogie Star Wars.
În ceea ce priveşte noul servici de streaming online al celor de la Disney, este de aşteptat să debuteze tot în 2019 şi, fără îndoială, intenţionează să intre pe piaţa cu ceva nou şi fantastic, pentru a putea concura cu Netflix.

Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.