DEADPOOL 2: Noul Trailer Plin De Acţiune Fantastică Îl Introduce Pe CABLE

DEADPOOL 2: Noul Trailer Plin De Acţiune Fantastică Îl Introduce Pe CABLE

DEADPOOL 2: Noul Trailer Plin De Acţiune Fantastică Îl Introduce Pe CABLE personajul dur ce vine din viitor pentru a se confrunta cu Wade Wilson.

Au existat unele zvonuri ciudate despre Deadpool 2, după ce regizorul Tim Miller, a renunţat să mai facă continuarea. Dar, după cum se va vedea în noul trailer, totul decurge conform planului. Imaginile din trailer, ne oferă câteva secvenţe fantastice de acţiune, şi pare că este exact tonul filmului regizat anterior de Tim Miller. Continuarea îl va aduce din nou în centrul atenţiei pe Wade Wilson (Ryan Reynolds) ce se va confrunta de data aceasta cu Cable (Josh Brolin), un luptător pentru libertate venit din viitor. Rolul lui Cable, a fost probabil cel mai greu de distribuit în filmul Deadpool 2. In timp ce Ryan Reynolds și regizorul David Leitch, se îndreptau spre filmări, au purtat discuții cu Brad Pitt, despre rolul lor, iar actori ca Michael Shannon și David Harbour (Stranger Things), au fost şi ei pe lista scurtă a actorilor.
Dar, în cele din urmă, rolul a ajuns la Josh Brolin, care se pregătește să-şi facă o intrare de milioane în filmul Deadpool 2. Povestea sa de origine este atât de încântătoare, încât suntem destul de siguri că filmul va avea câteva explicaţii pline de amuzament. În benzi desenate, Cable este Nathan Summers (Josh Brolin), este fiul biologic al lui Cyclops şi Madelyne Pryor, clona lui Jean Grey, iar puterile sale au gamă variată de utilităţi, de la telepatie și telekinezie, până la o excelentă ochire, dar mai presus de toate, Cable se poartă ca un adevărat gangster.Filmul o va introduce şi pe Domino (Zazie Beets), care probabil va fi de partea lui Deadpool.
Regizorul David Leitch (Atomic Blonde), coordonează toată această nebunie după un scenariu creat de Rhett Reese şi Paul Wernick. Regizorul Litch, a strălucit cu filmele sale de acțiune anterioare, așa că este de înțeles de ce secvenţele de acţiune din acest film vor fi remarcabile. Cuplând toate acestea cu scenariul lui Reese și Wernick dar şi puterea lor de a descrie şi crea noi personaje, nu există niciun motiv pentru care continuarea Deadpool, nu poate depăși filmul original. Se presupune că va exista multă violență și poate puţină vulgaritate. Aşa că ne aşteaptă vremuri amuzante în noul film.
Trailerul este la fel de amuzant și are secvenţe parcă scose dintr-un film de amatori, atunci când îl arată pe Deadpool, jucându-se cu ​​figuri de acțiune. Totuşi, compensează în final cu acțiune care arată teribil de bine.

DEADPOOL 2 (2018) Poster

Deadpool 2, ajunge în cinematografe pe 18 Mai, şi mai are în distribuţie actori ca Morena Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Leslie Uggams, Stefan Kapicic și Karan Soni.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.