Trailer THE WEEK OF: Comedia În Care ADAM SANDLER Planifică O Nuntă

Trailer THE WEEK OF: Comedia În Care ADAM SANDLER Planifică O Nuntă

Trailer THE WEEK OF: Comedia În Care ADAM SANDLER Planifică O Nuntă ce se transformă într-un dezastru total pe parcursul unui singur weekend.

The Week Of, al patrulea film din contractul lui Adam Sandler cu cei de la Netflix, spune povestea unui tată de clasă mijlocie foarte devotat, hotărât să plătească pentru nunta fiicei sale, în ciuda faptului că tatăl mirelui (Chris Rock), este mult mai bogat. O serie de calamități îi obligă pe tați și pe familiile lor, să se unească și să suporte cea mai lungă săptămână din viața lor. Ca parte a acordului dintre Netflix şi Adam Sandler, cel mai recent film de comedie a casei de producţie a lui Adam Sandler, este şi acest film întitulat The Week Of. Filmul arată destul de ieftin și poate că este o alegere conștientă a regizorului şi co-scriitorului Robert Smigel, doar pentru a sublinia abordarea personajului lui Sandler la această nuntă. Și totuși, filmul nu arată a avea lipsă de amuzament sau glume deocheate. Este remarcabil faptul că Adam Sandler ne oferă o interpretare lejeră fără a fi stresat dacă filmul va avea succes sau nu. Iar împreună cu Chris Rock, prietenul său de viaţă, cei doi par să fie scoşi chiar din adevărata viaţă, asta dacă Adam Sandler, ar sărăci peste noapte.Contrastul financiar dintre cei doi, poate scoate dialoguri amuzante şi situaţii hilare. Rămâne să vedem cât de bine se descurcă cei doi în The Week Of. Oricum, Adam este mulţumit cu acest acord între el şi Netflix. De fapt, este o afacere bună pentru toți cei implicați, chiar şi pentru casa de producţie a actorului, care realizează aceste filme.
Iar pentru cei care ţin cont, acesta va fi al patrulea film a lui Adam Sandler pentru cei de la reţeaua de streaming Netflix, după The Ridiculous Six, The Do-Over și Sandy Wexler. Adam Sandler a fost o remiză majoră la box-office și în timp ce el încă mai face filme precum Hotel Transylvania, ultima sa producţie de acțiune live care a văzut o lansare mare în cinematografe, adică acel film dezastru intitulat Pixels din 2015, a făcut doar 78 milioane dolari în S.U.A.

Comedia The Week Of, va fi lansată pe serviciul de streaming online Netflix, pe data de 27 Aprilie, şi mai are în distribuţie actori ca Steve Buscemi, Rachel Dratch, Chris Rock, Rob Morgan, Scott Cohen sau Melanie Nicholls-King.Lasă-ne un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.